Busra1034 Kızlar bugün oğlum sünnet oldu klipsli yaptırdık uyusuklugu geçince çok ağladı yavrum kıyamadım keşke yaptirmasaydim dedim.Klipsli sünnet yaptıran arkadaşlar kaç güne iyileşti bebekleriniz ?
Hasret06 Busra1034 bende yaptırdım bugün 5.günümüz dün klips çıkardı doktorumuz ve krem verdi çok şükür düzelmeye başladı 🙏
Cerennn Busra1034 benim bebeğimde 5 gün önce oldu klipsli sunnet 3 ay 17 günlüğüz herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece uyuşturucu iğne vururken ağladı birde eve gelince çişini yaparken ağladı ilk sünnet olduğu gün verdiğimiz ilaçlar ful uyuttu bisey hissetmedik dünde klipsimiz çıktı çıkartırken bi ağladı şükür onun dışında sünnet olmuş gibi değiliz sabah akşam krem sürüyorum bi sıkıntı yaşamadık genel yorumlarda hep böyleydi sizin böyle yazmanıza şaşırdım bebekten bebeğe degisiyo demekki bence pişman olmayın büyüdükçe iyiki dersiniz ve tez zamanda iyileşir bebişiniz insallah
Busra1034 Semamcr 7 aylık olacak 5 gün sonra aslında geç bile kaldm daha erken yaptırmak istiyordum ama pandemi dolayısıyla yaptırmadık baktık bu illet gidecek gibi değil bugün yaptırdık.
Vctry17 6 aylık klipsli olduk bizde iyi ki dedim hep eve geldik oynadı emekledi 3.gun klips çıkınca bitti gitti.bir daha oğlum olursa yine böyle yaptrrm ama daha küçük yaptrrm.doktorumuz bize 2 şurup yazmıştı sıra ile veriyorduk birde fitil size neler verdi
Busra1034 Vctry17 Bize de bir fitil bir şurup bı de krem verdi fitil çok ağrısı olup ağlarsa ver dedi
Banu_alper O nasilmis ilk defa duydum oglum 11 aylik sunnet olucak birde yumurtalik yukarda ameliyat olacak hangisi daha az acili olur acaba
Busra1034 Banu_alper Aslında klipsli yöntem çok çok iyi hem enfeksiyon riski daha düşük ve bebekler için daha iyi ve çabuk iyileşiyor.
Busra1034 Hasret06 Huysuzlugu oldu mu peki olduysa ne kadar sürdü sanırım çişini yaparken ağlıyor oğlum . Size de çok geçmiş olsun 🙏
Hasret06 Busra1034 tabiki huysuzlugu oldu huzursuz sürekli ağlama krizlerine girdi sabahlara kadar 1 gram uyumadı 2 gün çişini yaparken ağladı sürekli çok şükür 3. Gün düzelmeye başladı çişini yaptığında bebeğin altını açıp klips içerisindeki çişi akıtın durdukça daha çok canı yanar aklınızda bulunsun birde calpol agrı kesici gece yatırmadan önce 1 çay kaşığı içirin agrısını azaltacaktır
Busra1034 Cerennn Bir kaç kez çişini yaparken ağladı baya bakalım yarın nasıl olacak şimdi uyuyor çok şükür
Busra1034 Hasret06 Eve geldik uyuşukluk geçince baya ağladı çişini yaparken uyumadan önce dediğiniz gibi calpol verdim şimdi uyudu bakalım gece neler yapacak bir kaç gün böyle sürecek sanırım
Hasret06 Busra1034 çok geçmiş olsun inş çabuk atlatır bide günde 1 kere ılık suya 5 dak oturtun rahatlar 🙏