Pirayee SerenSabuncu kızım 20 günlük oldu😍 ilk hafta bol bol yatıyordu emzirmek için zor kaldırıyordum ama şimdi düzene girdik çok şükür 🤗
Duru91 SerenSabuncu 6 günlük olduk bugün bizde. Sulu kaka yapıyor kızlar sarı renginde ishal mi olmuş oluyor. Günde 4-5 kez yapıyoruz. Sizce normal mi
SerenSabuncu Pirayee sağlıkla büyüsün kuzu, ne güzel ya darısı başımıza diyelim o zaman🤲🏻🥰 bizim şuan gecemiz gündüzümüze karışmış durumda. 🙄
SerenSabuncu Minnakyavrum bizdede durum farksız, hatta gündüz uykularımızda çok düzensiz🙈 düzene girer inşALLAH diye dua ediyorum artık 🥰
Pirayee SerenSabuncu amin amin düzene girer merak etme🤗 bikaç saat uyumamşsa alnına okşa masaj yap direk gözler kapanıyor 😊
Ozlemadn İlk günler biraz zor geçiyor bebeğin gazı uykusu vs... biz 47 günlük olduk çok şükür gaz sorunumuz azaldı uykusu ise gece güzel uyuyor ama gündüz çok düzensiz inş büyüdükçe düzene oturturuz
Selma42 Pirayee kızım güzel uyurdu ama oğlum yatırınca hemen uyanıyor. Gece biraz daha iyiydi bu gece onu da uyumadi sabahtan beri kucağımda ☺️ 23 günlüğüz
Pirayee Selma42 benim kızımda öğlenden beri kaö kez emzirdiğimi hatrlamıyorm. Memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyordu ama sonunda başardım mışıl mışıl uyuyor şuan😃😃 21 günlük oldu kızım 😍 alnına masaj yapmayı dene işe yarıyor
Pirayee Duru91 anne sütüyle beslenen bebeklerin kakaları sarı olur zaten. Sulu olması yediklernden kaynaklı olabilir 😊