19052019 hemen ebeden yardım iste. Benimki de öyleydi. Dört günlüktü bir gece ememekten bir sinirlendi sabaha kadar ağladı o sabah direk doktora götürdüm ebeye yönlendirdi o kadarmış. Kafasını bir tutturdu memeye çocuk doydu. Sütün güzel başka hiçbirşey verme dedi. Sonra eşimi de çağırdı. Ben yapamazsam diye, annenin memesine bebeğin kafasını böyle tuttur diye gösterdi. Ondan sonda problem yaşamadık. İnan bana benim mememin ucu da yoktu bide küçüktü göğsüm ama hiç pes etmedim şimdi göğsüm iki katı büyük ve uçları var baya. Bebeğin memenin ucunu emmiyo zaten. Bebeği yan yatır kucağında memenin ucu burnunun ucuna denk gelecek şekilde ayarla (senden taraftaki kolu senin kolunun altında olsun) bu önemli memeye yanaşması için. iyice kafası memene yakın olsun o kahverengi kısmın tamamını ağzını kocaman açtığında sok yada eşin soksun bak gör nasıl emiyo. Eğer anlamadıysan YouTube a emzirme pozisyonu yaz gösteriyor. İnanılmaz faydasını gördüm. İnan bana memenin hiç ucu bile olmasa doğru emzirme şekliyle memenin ucu çıkıyo. Benim göğsüm yara bile olmadı düşün. Azimli ol canım pes etme.