Minik_avakado1 Kızlar selam. İpek Çocuk Gereçleri adlı sayfadan alışveriş yapan var mı? Bebek arabası için çok kararsız kaldım çok güzel duruyor ve uygun fiyatlı. Alan varsa bilgi verebilir mi
minikkusssss Minik_avakado1 bende yazmıştım bunu Bi Allah’ın kulu bişey yazmadı siz aldınız mı acaba Ordan bebek arabası
Minik_avakado1 minikkusssss Banada senden başka kimse bişey yazmadı 🤷🏻♀️ almadım çünkü net olunca bilemedim çok memnuniyet mesajı var ama yinede kararsız kaldım bulunduğum yerden aldım görerek aldım yine 🤷🏻♀️
minikkusssss Minik_avakado1 benim arkadaşım ordan aldı gidip bakıcam Bi ara o beğenmiş güzel saglam dedi ama bilemiyorum 🙄 zaten çok şaşkınım onca kişinin arasından bir Allah’ın kulu almamış , almıştırlar bence
Minik_avakado1 minikkusssss bilinen bi sayfaya benziyor evet bencede alan olmuş olabilir ya postun görünmesine fırsat bile kalmadı diğerlerinden yada bilemiyorum 🤷🏻♀️ ben bulunduğum şehirden almak zorunda kaldım 4 baby active gold aldım memnunum
minikkusssss Minik_avakado1 doğrudur ben alan birine yazdım sayfadan bulup 6 aydır kullanıyormuş gayet memnunum sağlam kullanışlıymış Bi kaç kişiye daha sorup ona göre alıcam bende ☺️
Minik_avakado1 minikkusssss evet kesinlikle sorup al ben fiyatlarını çok sevmiştim yani uygundu o sayfa bayağı aşırı pahalı bişey alamazdım 650ye aldım ama aynısı o sayfada daha uygundu diye hatırlıyorum 👍🏼
minikkusssss Minik_avakado1 puset bide arabası 850 bence gene uygun yani dışarı da magzaya sordum beğendiğim oldu 2300 TL dediler askeri ücret o kadar nasıl verelim o parayı
Minik_avakado1 minikkusssss tabi tabi bende uygunluğunu sevmiştim zaten gold rengi tabi bayılırım 🤩 diğer mağazalar aşırı pahalı ya ama bana kısmet olmadı sana olur inşallah sağlıkla binsin minik 😇
minikkusssss Minik_avakado1 bende gold rengini alıcam bugün sipariş vericem inşallah Bi iki güne gelirmiş 😍😍😍 teşekkür ederizzz ☺️☺️☺️