Hilalyam 2 aylık bebeğim cok kusuyo Gazını çıkartiyo guzel uykusu guzel huzursuzluk yok ama surekli bi kusma ben anlamadim varmı yasagan?
Kayramirza54 Yeni mi başladı kusmaları reflü olabilir bizde aynı durumdan muzdariptik reflü vardı bizde de bebeğim gün boyu sürekli beslenmesinden sonra kusuyordu gaviscon toz kullandık çok faydasını gördük
Hilalyam Kayramirza54 3 haftadır çoğaldı ilk zamanlar daha az günde birkaç kez az kusuyodu perşembe günü gösterecem bi doktora biz çözüm buluruz bizde insallah
Kayramirza54 Hilalyam bizde ilk tıkanmaları vardı sürekli genzine kaçıyordu süt bundan sebeb doktora gittiğimde aşırı derecede reflü var demişti onun üzerine tedaviye başlamıştık birde midesi kalkıyordu hissediyordum o esna da da kusuyordu zaten devamında
mrsgnss Fışkırır tarzda kusma kilo kaybı bir avuç kusma gibi belirtiler reflü oluyor bizde tam anlamıyla bu tanılar yoktu ama gavisgon verdi doktorum kullanmadım kıvam artırıcı kullanıyorum çözümü o şekilde buldum
mrsgnss Hilalyam bebelac thıckener doktorumun tavsiyesi ile kullanıyorum hem kilomuz iyi hemde kusmalar yok nerdeyse anne sütü sulu geldiği için çok kolay kusmalar oluyor 100 ml sağdıgım süte koyuyorum hiç kusma olmuyor yada emzirmeden 20 ml anne sütüyle yada suyla hazırlanıyor