Edakykun 5ay 4günlük kızım var geceleri saat başı uyanıyor sebebi ne olabilir bilmiyorum önceden 10nda uyurdu 5te kalkardı tamamen değişti gündüz uykusunu azalttım gece geç yatırmayı denedim ama aynı 😔
Egemenin_Annesi Edakykun Oglum 9 aylik ve abartisiz söylüyorum her 20 dakikada bir kalkiyorum pis pislamaya ya da emzigini vermek icin ya da mama icirmek icin cok zor ama sabir yapacak bisey yok
Hlal Edakykun benm kızımda gece saat dörtte uyandı iki gün ,hergun öyle olcka diye aklım çıkmsdi çok şükür devamlı olmadı,😁bugünü bigününü tutmuyo
Edakykun iremceren valla 2kere uyuyo aslında 3olması lazım 2ye düşürdüm uyuduğunda da2,5 saat uyuyo gündüz uykusu 4-4,5 saat falan oluyo normal olan o zaten ama geceleri çok sıkıntı
Kubraagullu Bizde 3 ay 10 günden beri böyleyiz şuan da 4ay 9 günlük yalnız değilmişim demek 😂 doktor dişten dolayı dedi ama bilmiyorum artık
Tanereyluldeniz Edakykun maşallah senin gündüz uykun iyiymiş benimki 3 yada 4 sefer 40 ar dk uyuyo gündüz. Ama artık net 3 e düşürücem. Bu 40 dk olayı beni çok sıkıyo gece uykusuna geçince de 40 dk sonra mutlaka uyanıp emiyo. Adet edindi. Kısa sürse neyse 1 saat emiyo emzirmekten soğudum
Tanereyluldeniz Edakykun bizim de aynı canım Bi ara 3 4 saatte Bi kalkıyodu şimdi saat başı kalkıp Bi saat emiyo Bi kaç gündür. 5.ayda var Bi b.kluk da bakalım hayırlısı 😄