Hacerhhz Hanımlar hangi formül mamayı kullanıyorsunuz ? Kızım sarılık geçirme ihtimali vardı o yüzden ekstra mama ver dedi doktor.Aptamil 1 numara aldık kizim 32 gunluk.Onerebileceginiz doyurucu başka marka var mı yoksa aptamilden devam mı edeyim ??
Serene Hacerhhz Hipp combiotic kullandık 1 yaşına kadar. Doyurucu bir mama diyemem, ama içeriği ve besleyiciliği çok iyi.
Nilust Hacerhhz Hipp kızımda gaz yaptı. Aptamıl conformil kullanıyorum çok memnunum. Mama+meme ile besliyorum.
hulyatkknt Hacerhhz aptamil başladık hastanede bizde onla devam ettik iki buçuk aylik oldu mamayı baya azalttım artık mememi reddetmiyor emziriyorum ya da sağıyorum sutumu fakat burda okuduğum kadarıyla mama değişikliği de bebeğin bagirsaklarini yoruyormuş.
Sheduck Doktorum aptamil önermişti biraz kullandık fakat organik olduğunu duyduğum içim hipp combiotic aldım
Mom263 Sma doyurucu besleyici bir mamaydi baslarda cok seviyorduk simdi ne mama ne meme aliyoruz herseyi reddediyoruz nolcak halimiz bilmiyorum😒
Nilust Hacerhhz Çok etkili oldu. Rahatladı yavrum kesinlikle deneyin insallah aynı etkiyi yapar. Kıpkırmızı oluyordu okunmaktan.