Miniksu Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum bı kaç zamandır bebeğimin bezinde küçük küçük parçacıklar da şeffaf biseyler oluyor sizce neden olabilir başına gelen oldu mu
Erimyonca Miniksu görmeden nasıl yorum yapıcaz canım bebeğin kaç aylık kanlı veya mukuslu değilse bişey olacağını sanmıyorum ama yinede doktora git biz doktor değiliz
Blackcloud Miniksu Bebeğin bezini sık değiştirmiyorsan, yada bebeğin sık çiş yapıyorsa bezdeki emici jeller çıkıyor onlar olabilir.
Miniksu Erimyonca resim ekleyemedim 3aylik kan vyok ama bazen sümüksü bişey oluyo kaka sında evet doktor değilsiniz belki ama genede başına gelen vardır belki bu pandemi sürecinde sizce her şeyde doktora gitmek normalmi zaten yorumlarda başına gelen varsa olumsuz birşey denilse tabiki giderim
Miniksu Blackcloud yanii çok çabuk değiştiriyorum hatta altı pisken hemen ağlar yapar yapmaz çabuk değiştiriyorum diye çok söyleniyor herkes
Blackcloud Mora Evet canım, genelde onlar oluyor, tabi onlar olduğuna emin olması lazım ki bebeğinin herhangi bir sıkıntısı yoksa onlardır muhtemelen.
Bernauslu Miniksu canım bebek terlediği için bezin içinden çıkıyor o parçalar bizim de başımıza geldi ara ara çıkıyor hala. Sleepy natural kullanıyoruz biz.