MomofEymen Kizlar oglumda 2-3 gündür burnunda hirilti var, ates öksürük öyle bisey yok. Burnu dolu galiba ama nasil gecer ? Nasil temizliye bilirim kücük burnunu? 2.5 aylik
huzunkovankusu MomofEymen Serum fizyolojik damlatıp biraz bekletin açılacaktır. Burun aspiratörü kullanıyor musunuz?
ArdcAyca MomofEymen serum fizyolojik bir de brunonun burun aspiratorunu al canim hem ucu yumusacik hemde cok basit kullanimi ben yirmi tl ye almstm dogdugundan beri kullaniyorum
Mkelebek MomofEymen bizde 2bucuk ayligiz bizdede hirilti var ama.sanirim.bizimki klimadan. Burnu tikaniyo geceleri.. klima acmayinca iyi. Serum aldik bizde
limoncicegi59 Nefes almasını zorlaştırmıyorsa büyük sorun yoktur benim oğlumda azıcık üşütse hemen uyurken hırıldar iki üç doktora sordum bebekler biZim gibi değildir en ufak yelden hırıldamaya başlar serim fizyolojik yap demişlerdi
Deletedmom76 biz her dustan sonra fizyolejik serum ve burun aspiratoruyle temizliyoruz cok hiriltisi oldugunda birde, cok iyi aciliyo deneyebilirsin
Aylinka MomofEymen aynen boyle yaptim ve çok iyi sonuç aliyorum benimde bebeğimin iki gundur burnu tikali
Keremikonunannesi MomofEymen Bir de hırıltı olmasa da en geç iki günde bir sf ile temizlememizi önermişti bize 2 doktor da.