Hvvayksel Merhaba anneler benim 1.5 aylık oğlum var ama sütüm yetmiyor mama veriyorum emzirdikten sonra nasıl artırabilirim
huzunkovankusu Hvvayksel Benim de öyle mama veriyorum hala. Ama sütüm hiç yoktu şimdi en azından 45-60 geliyor sağımla.. Malt içecek ve rezene çayı çok işe yaradı.
Kaan12 Hvvayksel su sadece bol su zaten anne sütünün yüzde 80 i su bol su içersen yüzde yüz çoğalacaktie sütun
Ebrareylulll Hvvayksel peki emiyormj sizi benimde sütüm yetmiyor du biberonla mama vermeye başladım 2 gün içinde mememi reddetti çocuk memeye gelince bişi oluyor bas bas bağırıyor ağlıyor kendini geri yitiyir anlamıyorum siz nasıl veriurkudn
huzunkovankusu Aycayldrm ne yazık ki düzenli sağım yapamıyorum ama sürekli emziriyorum. Arada bir ne kadar geliyor diye sağıyorum canım
Mammyofsea Humana,rezene,hurma,aktardan anne çayı,bulgur ,tahin,bestlak kullanıyorum,sadece bebeği emziriyorum 20 ml çıkıyor.mecbur mama veriyorum
Hvvayksel Mammyofsea canım benim ilk doğum yaptigimda var sütüm ama biraz üzüldüm bir hafta ağzıma lokma koyamadım şimdi de yetmiyor
Hvvayksel Ebrareylulll benim emiyor ben en baştan beri yetmese bile önce emziriyorum biraz emiyor bittigi zaman zaten çıkarıyor sonra mama veriyorum
Hvvayksel Ebrareylulll birde biberonu ben öyle direk akan almadın deliği üstünde damaklı gibi kendi emerse öyle geliyo mama direk ağzıma verince akmiyor
Deletedmom418 Hvvayksel bol su bulgur rezene ve her mırıldanmasında emzşrmek 🤣 inşallah artar bende arttırma çabasındayımda bakalım
Asyah- Hvvayksel ben her emzirmeden sonra sagarak arttırdım canım malt ıcecek de işe yarıyor ve duzenli beslenmede sart
Aycayldrm huzunkovankusu bnde surekli emziriyorum 2 cocukla sagim zor oluyor farketmez dimi yinede cogalir sutum