MinikPrensesimE Zinco gaz damlası kullanan var mı memnun musunuz 18 günlük bebeğim bu arada ve gazdan kıvranıyo resmen 😶
Ceylanceylin MinikPrensesimE cnm benim kızımda ilk doğduğunda çok gazlıydı Dr bio gia diye bi gaz ilacı yazdı ama hiç fayda etmedi sonra metsil aldım hemen gazını alıyordu metsil tavsiye ederim
Pervinn Ben birçok gaz damlası denedim çok gazlı oğlum sadece maflor damla işe yaradı tabi her bebek aynı değil
TinkyWinky Ceylanceylin biogai gaz damlası değil , bağırsak düzenleyici probiyotik .Ben her gün aynı saatte kullanarak ve sürekli buzdolabında saklayarak etkisini gördüm ☺️
MinikPrensesimE Ceylanceylin bende doktorumuza yeni ulaştım banada bio gia dedi ama sanırın gaz damlası değilmiş 😀
Ceylanceylin MinikPrensesimE değilmiş bende yeni öğrendim ama en iyi gaz damlası metsil bize iyi gelmişti yine de sen bilirsin 😂
MinikPrensesimE Ceylanceylin bitkisel mi bu ilaç 18 günlük diye vermek istemiyorum aslında ama kıvranmasına dayanamadım zinco almış eşim ama üzerinde 3 10 yaş arası için uygundur yazıyo
Asel_k_11 Ben rezene kullanıyorum canım bebeğime veriyorum emmiyor çünkü ama şuan piyasada yokmuş ne yapcam bilmiyorum 🤷
MinikPrensesimE Asel_k_11 ben rezeneyi kendim içiyorum kuzu bide kimyon kaynatıp içiyorum bebeğime de 2 çay kaşığı veriyorum ama faydsını göremedim büny3 meselesi işte 🙄
Duygu001 Merhaba anneler (AGULİNE) diye gaz şurupu var ben cok etkisini gördüm halada kullanıyorum bitkisel içerinde nane anason kekik kimyon rezene VS yaglar var
Aag123 MinikPrensesimE ben bebeğime 11. Gümünden 20 e kadar verdim . Pek faydası olmayınca doktor değiştirdi.günde 2 Nurse harveys kullanıyoruz . Günde 1 bio. Rahatız şimdilik
Duygu001 MinikPrensesimE Hayır canım bana sadece afiş gibi bir kagıt verdi aldım 40 TL ücreti bitdimi geri alıyorum
ENA Zinco kullanıyorum, yalnız bence bir süre sonra bünyesi bağışıklık kazandı sanırım, pek etki göremiyorum artık, başlangıçta memnundum.
Linaa_Gamzee Nurse harveys çözüm oldu bize kullanmadığımız damla kalmadı. Bu damlalar tabi çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor. Bize yarayan başkasına yaramıyor. Ama bence bunu da dene derim. Benim kızım 3 4 saat aralıksız ağlıyordu. Bu etkili oldu.