BartuveArtun Merhaba anneler mama sandalyesi önerilenizi alabilir miyim hangi marka nasıl bir şey almalıyım
Deletedmom348 Ozlemozdmr ozgurkus ben ıkea dan emin olamıyorum devrilme olur diye. Kızım çok hareketli ve aksi. Kucağımdayken bile aşağıya eğilmeye çalışıyor sarkıyor birden kendini geriye öne atıyor☹️
Woody Deletedmom348 ben de böylr düşündüğüm için joie aldım. Devrilme ihtimali çok çok az gibi duruyor
ozgurkus Deletedmom348 benim oğlum 1 dakika durmuyor yerinde ve kemerini bağlatmıyor una rağmen düşmedi hiç.Sarkıyor ayağını çıkarıyor ama düşmedi.Ikeanın pratikliği ideal tabii tercih meselesi ben memnunum.
Ozlemozdmr Deletedmom348 yani bebeğinizi siz daha iyi bilirsiniz tabi ama o kadar basit değil ikeanınki oğlum 7 aylık şuan ve 9 kilo baya tepiniyor ama hiç risk oluşmadı😊 siz yine de içinize sineni alın tabiki. Güvenlik önemli ☺️
Ozlemozdmr Deletedmom348 mesela hiç kemerini kullanmadık ona rağmen sıkıntı olmadı. Teferruatlı olan mama sandalyeleri temizlik açısından zor oluyor o yüzden çok avantajlı ikea
Ozlemozdmr Ozlemozdmr Ozlemozdmr yani bebeğinizi siz daha iyi bilirsiniz tabi ama o kadar basit değil ikeanınki oğlum 7 aylık şuan ve 9 kilo baya tepiniyor ama hiç risk oluşmadı😊 siz yine de içinize sineni alın tabiki. Güvenlik önemli ☺️ Deletedmom348