mom0989 AYLININANNESI2020 ahhh keşke herkesin derdi bu olsa canım. Yazma söyleme herkese nazara gelme 🙏🏻🧿 süt sorunu çeken annelere versin Allah böyle dert 🙏🏻 Ben gelsin diye ne çok uğraştım. Bol bol sağ at buzluğa. Çok özenmişimdir bol sütlü annelere ☹️🧿🧿
Aysgllylcn AYLININANNESI2020 maşallah diyelim dillendirme nazara gelir sütün canım bol bol gelsin 🙏🏻☺️
Papatyaa_ AYLININANNESI2020 maşallah keşke bizim de derdimiz böyle olsa sağıp sağıp buzluya atarım 😁 ben de sağıyorum ama sütüm azalırdır korkuyorum 🙄 sen süt yapacak neler yiyorsun canım :)
AYLININANNESI2020 mom0989 Allaha herkese bebegine yetecek kadar bol sut versinde Benimki kendni asri artik sagmakdan belm koptu sirf o yuzden uymuyorm ki uyuyunca dahada artyo
mom0989 AYLININANNESI2020 canım bebeğini sık sık emzir ? Bol sağım yaptığın içinde memeye uyarı gidiyor süt üret diye. O yüzden de sütün çok artmıştır. Duşa gir sıcak suyla elinle göğüne masaj yap rahatlat
Lidya-t AYLININANNESI2020 Valla bende sadece sağarak süt veriyorumher iki üç saate bir mochiyle sağım yapıyorum.Hiç o kadar yorulmuyorum sağımı neyle yapıyorsanız o yoruyordur. Ben takıyorum mochiyi ellerim serbest gayet rahat 10 dakikada işim bitiyor. Tavsiye ederim.
Lidya-t AYLININANNESI2020 O yüzden çok uğraşıyorsunuz bence bir deneyin sizde. Çok pahalı bir ürün değil ben hatta iki tane aldım ikisini de aynı anda bitiriyorum .Vakit değerli ya günün büyük bölümünü sağmak için harcamak istemedim.
AYLININANNESI2020 Papatyaa_ gun icinde bazen hicbisey yemiyorm 😀yemedgm zaman sutum dahada artyo sanki cokmu dinleniyorm acaba ondanmi
AYLININANNESI2020 Lidya-t canm anventn elektrli olaninda var fakat sutum az cikiyor elle 3kati cikiyor
Bimelekannesi AYLININANNESI2020 he lohusa mısın ondan mı bol dicektim de maşallah olsun kız rızkı bol yavrunun demekki maşallah barekallah süt yapan besinler mi tüketiyorsun canım