ertugrulbey19 Alan var mı ebebekteki uyku tutumlarından ? İnternetten alacagim ama tog değerlerini göremedim. Oğlum 10 aylık hiç örtünmüyor kış geliyor bi uyku tulumu almam lazım. Kaç tog alsam acaba ev kışın 23-25 derece oluyor. E bebekten alan varsa memnun mu
Giraysmom20 ertugrulbey19 valla aldım ama daha kullanmak nasip olmadı 🤷🏻♀️ Mevsimlik uyku tulumlarını kullanıyorum onlar çok iyi çok rahat
Ur1987 ertugrulbey19 2 gün önce yaşına uygun kışlık tulum aldım yıkadım ama daha kullanmadım e bebekten almıştım ama kaliteli yumuşak güzel 👍
ertugrulbey19 Deletedmom348 Patikli olmasın ya zaten hem çabuk küçülür. Hem de ben yaz kış çorap da giydirmiyorum zaten yatarken
Giraysmom20 ertugrulbey19 ay garip gelecek ama ben bunu aldıktan sonra öğrendim ve çoktan yıkamıştım bile o yüzden bilmiyorum 😔
tarcinkokusu14 ertugrulbey19 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/3978756/654511 şimdi oldumu acaba ?
Eminos ertugrulbey19 bizim evde 23-24 derece olur ecen sene e bebekten almistim 1,5 tog benimkide oglum üstünü ortturmuyor bakalim kullaniriz insallah kisin kullancam simdi erken zaten daha
ertugrulbey19 Eminos Ben de 1.5 tog alayim o zaman. Ya şimdiden giydiresim geldi benim 😂 hiç örtünmüyor sabaha karşı biraz serin olmaya başladı ev kollari falan soğuk oluyor