Gzm44 Kızlar üç buçuk aylık oğlum var anne sütü alıyor sadece ama bazen sütüm az geliyor öyle anlarda azcık mama vereyim diyorum 3 çeşit mama aldım içmedi hiç aç aç ağlıyor. Bugün annem azcık çok sıvı bir şekilde pirinç unuyla mama yaptı çay kaşığıyla verdim içti yarım çay bardağı kadar sevdi sizce günde 1 kere vermeliyim annem biz sizi bunlarla büyüttük diyor.
Busranisa Gzm44 evet benım annemde aynısını söylüyo. Bu kadar çeşit mama mı varmış bizim zamanımızda annemde ananemde hep pirinçunuyla büyütmüş bizi. Fazla olmamak suretiyle verilebilir bence. Bende bebeğimi anneme bıraktığımda sütüm bittiğinde hala aclıktan ağlıyosa pirnç unu veriyo 1bucuk aylık
mom0989 Gzm44 çocuğun nasıl huzurluysa ve sen nasıl kendini iyi hissediyorsan. Nasıl rahat ediyorsanız öyle ver canım. Ben pirinç unu 4. Ayda verdim mamasıyla beraber. Biberon kullanmadığı için mecburdum doktorum söyledi mamasının kıvamlı olması gerekiyordu
Gzm44 Busranisa mom0989 Dnzesrbzkr Teşekkür ederim kızlar haklısınız içimi ferahlattınız sağolun ☺ bazen akışına bırakmak lazım aslında ne yiyorsa onu yedirmek lazım ama belli kalıplar var ya çevremizde hep insan düşünüyor Bi
Dnzesrbzkr Bence bu tamamen senin kararın canım. Bebeğini en iyi sen bilirsin. Pirinç unu verirsen kötü anne değilsin, yada pirinç unu vermezsende mükemmel anne olmadığın gibi.. korkma bir şekilde büyüyorlar İnan. İçinden geldiği gibi davran🧡