Organiktavuk Butterfly off bir bilsem ama şimdi herkes kesmeden uyumaz önce memeden kes sonra uyut diyorlar yanımda biri olsa aslında bir kaç gün o uyutsa en azından alışsa belki emmeden uyur ama benimleyken emmeden asla durmuyor
Burcugunes0 Burcugunes0 dört aylik altı günlük benim kızım sizin bebişkaç aylık şuan da ilk üç ay bizde yapışık gezdik hep agizindsydi meme şuan biraz düzeldi ama çoğu zaman ayakta da sallasam meme yok diye geri kalkabiliyor
yigit57 Butterfly 3 kez uyandır. Aktif emsin daha sonra yanına uzan ama meme verme. Ben böyle böyle kestim. Dene belki senin bebeğe de işler :)
nisosmom Butterfly besigine koyuyorum ustunu ortup youtube’dan anne piş piş sesi aciyorum elektrik supurgesi sesiyle karisik besik yatagimin yaninda bende yataga uzanip ayagimla salliyoru. 😄
Tuba92 Butterfly oğlum 7 aylık emzik çvermeyi denediniz mi 6 buçuk aylıkken uyku egitimi vermeye başladım 15 gün oldu bebekler bulundukları kalıba çabuk bürünüyor.
Edakk Ayy bende her uykuya geçişte ayağımda başta türlü asla uyutamıyorum, 4 aylık neler aldık yok beşikte sallanıyor sonucta 🤮🤷♀️