Ozleem Kizlar bebegim 5 ay 16 günlük bebek arabsinda simdiye kadar hep puset kullandik ama artik durmak istemio onda normal oturmali ve yatirmali tarafi varya onu kullanabilirmiyim siz kac aydan sonra kullanmaya basladnz
Arasannesi Ozleem 6 ay 12 gunluk bebegım hala puset kullanıyoruz 12 aya kadar kullanılıyor pusetımız tabıkı bebege baglı yanı sıkılıyorlar bır muddet sonra ıstersenız kullanın tabı cevremde kullananlar var
89Kbr Aydan sonra geçiliyor ama sizin bişey kalmamış 6. Aya bi deneyin isterseniz. ya da pusetin yenidoğan pedini çıkardınız mı ? Onsuz deneyin..
Ozleem 89Kbr bende koydum icinde duruyo yani doktorda bugün oturtabilirsn artik yavas yavas dedi o yüzden emin olamadm bende
Ozleem Arasannesi bebegi koydum duruyo yani icinde ne bilym emin olamadim tam sirti icin bi sknti olurmu diye
Melinda101019 Ozleem Bende minio bebek arabası travel sistem var şuan kullanmıyorum eğer almadıysanız yardımcı olurum size satıştaydı zaten letgoda tertemiz duruyor kızım 1 yaşına giricek 1 aya o sebepten satıyorum bastona geçtim
Meriwa Ozleem kullanılır canm sırt kısmını yatırarark oturtmamaya çalışın daha küçük oturması için çünkü
Arasannesi Ozleem istersenız tam 6 aylık olsun oyle koyun sımdı onlar oturtsakta koysak da duruyorlar ama ıste gene de ıskelet yapısı açısından sakıncalı olabılır.zaten 6 aydan evvel tam oturtmayın dıyorlar ya uzun surelı oyuzden az kalmıs bıraz daha bekleyın oyle koyun derım