elma111 tatil icin saglikbocagina kayitli oldugum il disinda baska bir ildeyim yarin bebegimin 2. ay asisi var yasal olarak yaptirmak hakkimmi yarin sorunn cikarirlar mi diye dusunuyorum
bebisimbenm elma111 canim arayıp onceden sağlık ocağına bildirin ikinci ay aşısı sağlık ocaklarına sayı ile gidiyor ona göre getirirler.. misafir olarak yaptırıyorlar yani ama muhakkak onceden sağlık ocağını haberdar etmelisin
Narcicegi elma111 ben yaptırdım sıkıntı yapmamaları lazım devletin bize sunduğu hak bu. Ama verem aşısı haftanın belli günü çıkıyor genelde burda perşembeleri yapıyolar mesela önceden sorun bence
Alyakbrfth elma111 bende boludayim ankarada yaptirmistim misafir olarak yatırabiliyorsunuz sıkıntı olmuyor ama arayıp bi gün alin çünkü gittiğinizde direk yapmıyorlar sistemden kontrol ediyorlar
Ballim elma111 yaptırabilirsin bende 2.ay aşısını şehir dışında yaptıracaktım sağlık ocağını aradım sordum hiç bir sakınca yok ama yaptırdıktan hemen sonra bizi ara Buradan yapıldı diye girelim demişti
ikos58 elma111 evet yaptırabılırsınız mısafır olarak. Ben ıstanbul da yasıyorum. 2 ay asılarında memleketteydım orada yaptılar
Zeynepeymen elma111 ben kızımda 2 aylık aşısını oglumdada 4 aylık aşısını sehır dısında yaptırdm hıc bır sorun yasamadık mısafirim cocuma ası yaptırmalıym dedm ve sorunsz hemen yaptılar
elma111 evet gunu oluyormus 2. ayindan 10 gun gececek o sekilde gun veediler ama ben cok tedirgin oldum sorun olurmu acaba
elma111 [bilinmeyen] bizim saglik ocagi 2 haftada bir aciyor verem asisini dedi haftaya carsambaya gun verdi ama 10 gun gececek 2 ci ayindan ya o siradada hastalanir bide ole uzatmamiz gerekirse diye korkuyorum zamanini kaciririz die