momyshark1 merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun eğer sen kızınca biri deteklerse yüz verirse öyle oluyor çocuklar genellikle bunu annane babaanne yapiyolar benim oğlumda öyleydi 19 aylık şuan seninki gibiydi ben asla vermedim ne istediyse sende ddiklerimi bir dene bakalım belki bir çözüm olur. Öncellikle sakin bir sesle konus istedigi şeyin olmayacağını soyle ama bunu yaparkende onun boyuna gelecek şekilde göz teması kurup yap ağlayıp pes etmeni bekler ama sen sabret. Bu da mı olmadı bırak ağlasın sen kulaklik tak yada kulakliksz müzik dinle onu umursamadigini göster ama ilk güzelce anlat olmaz veremem diye sonra ddigimi yap ha olmuyor onu bir odaya gotur orada kendine zarar vereceği şeyler olmasın seni cezalandiriyorum ne zman susarsan gelip seni alicam bu odadan de ama kolay pes etme o ağlar ağlar susar sonra çıkarınca da onun sevdiği şeker cikalata vs neyse onla odullendir bende işte yaradı hayır diyorum susuyor biraz ısrar edip çok şükür. Bu arada benim oğlumda bir kaç gün anneme bırakmıştım o yüzden böyle oldu her istedgini ananneler babannneler verdiği için maalesef kiyamiyolar aman ağlamasın diyolar inşallah düzelir Allah yardımcın olsun.