Mystery Benim önceki doktorum coledan vermişti ve 15.000 di değeri sonra doktorumu değiştirdim 2. doktorum o çok fazla dedi ve ocean 400 lük verdi anneler sizler hangilerini kullanıyorsunuz? 15.000 ve 400 arasında çok fark var ben anlamadım hangisi iyi?
Gonul_celen Mystery bnm doktorum da nbl probiyotik damla vermişti 6 damla kullanıyorduk bnde wellcare ile değiştirdim bu ay bu da 1 fıs kullanılıyormuş 2 Damla’ya eşdeğermiş bnde anlamadım.inş yanlış birşey yapmıyorumdur😤
Pinkkk Mystery bizim doktorda coledan 15.000 verdi günde 1 damla saglık ocagının verdığide 3 damla şeklindeydi onun toplamıda aynı oluyor zaten fakat onda paraben var diye bunu yaMıştı
CeyNur Mystery biz wellcare 400 kullaniyoruz gunde bir fis 3 aylik bebegim var bence 400 den yukari kullanma ama yinede doktora danisabilirsin🤷
Mystery [bilinmeyen] ben de anlamadım ama 15.000 verdi yenidoğan döneminde hemde postta başka arkadaşta coledan kullanmış yani anlamıyorum hangisi doğru çok fazla fark var arada
OnurFundaGen Mystery bende coledan kullanıyorum günde bir damla 4 aydır kullanıyorum uc doktor degıstırdım hepsı de ne kullanıosun dır sordu söyledım tamam iyi dedi
Gonul_celen Mystery ama genelde gaz damlalarıyla birlikte bagırsak hareketleri düzenlenmesi için veriliyor bnm ki direk d3 vitamininin probiotiklisiydi.