Mom0909 Bir hafta sonra 3 ay olcaz ve bi kaç gündür bebegim değişik davranıyo sürekli aglıyo memeyi reddediyor ama bazende alıyo napmam lazım bilemiyorum almayıncada asla almıyo
Berk2020Mert2008 Mom0909 2.5 aylık olduk bizde aynı sorunu yaşıyoruz emiyor 5 dk sonra başlıyor memeden geri atmaya kendini ve ağlama krizine giriyor mecbur mama veriyorum ağlıyor sürekli sanırım benim sütüm yetersiz geliyor üzülüyorum
BalpetegiKizim Arkadaslar benim kizim 1 yasina gircek. ayni seyler benim basimdan gecti.zor bir surec ama emin olun ki 4 5 aylik oldujlri zman geciyor bu surec.Ben mama vermedim .memeyi uyku icinde vermeyi denerseniz daha iyi olur.Ayrica senin sutun yetesiz die uzulme 3 aylik bebgin midesi mimicik😊😊😊😊Allah kolaylik versin😊 Berk2020Mert2008
Busra006 Bizde 3 buçuk aylığız 1 buçuk aydır aynı sorun bizdede mevcut 😔😏 memeyi almak istemiyor ac olsa bile sinirlenip çok ağlıyor bazen de aliyor ama genel olarak zor ayakta gezdirerek tutturuyorum bazen
Berk2020Mert2008 Mom0909 ah bilsem keşke ayakta zıplaya zıplaya emzirdim kan ter içinde kalıyor oda bende anlamıyorum niye böyle
Berk2020Mert2008 Mom0909 muhtemelen öyle hele bugün gündüz hiç uyumadık ancak kucakta 10 dk uyuyor uyanıyor bırakınca