Bebek1634 Bebek0707 en fazla 3 saatte 1 gun icinde. Ama gece uykusunda bu sure uzuyor. Emme suresine gelince keyfi nasil isterse ve mutlaka 2 meme. Bakiyorum meme ile kavgaya basliyor hirsla cekip cekip birden memeyi birakiyor sut azaldi herhalde diyorum hemen diger memeye geciyorum. Ya da meme ile kavga etmese de belli bi sure sonra kendim yeter deyip yine diger memeye geciyorum. Iki memeyi de emzirmeniz cok onemli. Siz nasil yapiyorsunuz?
Ayyucebanu Bebek0707 canı ne zaman isterse 😂 hiç belli olmuyor benimkinin bi kuralı yok bazen yarım saatte bir bazen iki saatte bir canı çekiyor gelişimi normal diye bende kasmıyorum 😅
Fatma8988 Bebek0707 en gec 2 saatte bir ama benim bebeğim 2 saati asla beklemz biraz obur🙈 iki meme sırayla emer en az 15er dakika.. Kafasına göre. Doktorum süre tutma ne zaman en kadar isterse emzir dedi. Bende öyle yapıyırum
CansuveCan Bebek0707 tek taraflı emiyor evet kendi bırakıyor. Çişli bez sayısı ve kilo alımı iyi o yüzden çok dert etmiyorum siz de etmeyin her bebeğin emme gücü farklı demek yetiyor o kadar 😊
Casper Bebek0707 tek tarafı 7-10 dk emip kendi bırakıyor doktora söyledim normal kasları güçlenmiştir artık 10dkda çektiği yetiyordur dedi 2 saatte uyanıyor genelde uyanınca diğer mememi veriyorum
Bebek0707 Bebek1634 Ben de gündüzleri 2 saatte bir geceleri 3 saatte bir emziriyorum.İki taraflı emziriyorum
CansuveCan Bebek0707 2 saate bir bez değiştiriyorum ben emzirdikten sonra günde kaç oluyor bilmiyorum ama 5-6 yada daha fazla olabilir 😂
CansuveCan Bir emzirme sağ göğüs işe diğerine soldan veriyorum ama baktım huzursuz oluyorsa iki memeyi de teklif ediyorum belki süt bitmiştir diye 😂 belli bir kuralımız yok yani emebildiği kadar emsin diyorum bazen 5 dk bazen 10 dk gidiyor böyle