Agah evet ben de izlemesi taraftarı değilim. En azından 2.5 3 yaşına kadar. Benim finallerim vardı ve aynı gün ard arda 2 sınava giriyordum ve sınavlar 2 saat sürüyordu. Zaten yemek yemeyi çok seven bir çocuk değil kızım ve yediği zaman da resmen 45 dakika bir öğüne ayırıyorum. Ama o günlerde öyle bir vaktim yoktu. Yemezse emmek isteyecek ve ben sınavda olduğum için ememeyecekti resmen mecbur kalmıştım. Bir şekilde unutturdum. Ama eşim, kızım kendi videosunu izlerken çok mutlu olmuş o da sırf bu sebepten izlettirmiş tabi bunları ben yemek temizlik falan yaparken yapıyor benim haberim çok geç oldu. E haliyle kolay kolay vazgeçmiyor artık. Telefonu vermeyince kendini kasıyor, yutacağı yoğurdu bile geri tükürüyor. 3 gündür daha az maruz kaldı, eşimi de çok sert uyardım o da vermiyor artık. Yani o kadar uğraşıyorum ekran bağımlılığı olmasın diye, eşim bilinçli bir adam olmasına rağmen bunu yapınca çok sinirlendim. Ben tv de radyo açınca çıkan şehir görüntülerini bile karartıyorum. Böyle olunca canım çok sıkıldı.