Deletedmom348 hiç bozmayın moralinizi hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. 2 tatlı kaşığı patates yedirebilmek için yapmadığım şebeklik kalmamıştı😋 videomuz var, bebeğimin yüz ifadesine tiksintisine hala gülerim. Benim doktorum 8 aydan önce blw önermedi bize. 4 aylık ek gıdaya başladık. Bebeğiniz için diş kaşıyıcıdan farkı olmayan ürünlerin. Yenebilecek birşey olduğunu henüz bilmiyor çünkü. Bence blw aşırı sabırlı anne işi. Ben yapabilir miyim, sabredebilir miyim emin değilim. Onda hele yiyip yemediğini hayatta anlayamazsınız.
ben şeftali ile başladım. Tatlı olunca da pek hoşuna gitti yedi oğlum. Söyle bir mantıkla bakıyorum olaya ilk ay zaten listede 5 meyve 3 sebze vardı sadece. (3 gün kuralı uygulatmadı doktorum) ha 3 gün önce yemiş ha 3 gün sonra ne fark eder ki. Sebzeyi reddedecekse illa eder diye düşündüm. Oğlumda ağzına konan şeyi yutması gerektiğini böyle böyle öğrendi.
süt alerjiniz yoksa yoğurt deneyin. Daha sıvı olduğu için kolay yutabilir. Bebeğim tadını hiç sevmediği için pekmez koyabileceğimi söyledi doktorum.