Adarenn Kızım 11 buçuk aylık ve minyon bir bebek 8 kilo. Ayakkabı numarası konusunda kararsız kaldım kaç numara almalıyım 18-19 20-21 mi?
Seherronya Adarenn canım ben 19 aldım kızım 8.500 kilo ama pişman oldum gibi sanırım kalın çorapla dar gelebilir :/ hm nin kalıplarını bilmiyorum ben polaristen aldım ama istersen sende kışı düşünerekten biraz büyük alabilirsin
asyasare Adarenn bebeginiz ayak tabanini en uzun parmaga gore olcun. kac cm cikiyorsa h&m de besen tablosunda numaralarin cm cinsi yaziyor. ben o sekilde almistim kizimin ayagi 9 cm idi 15 numara almistim
Sibosunnannesi Adarenn h&m ayakkabı kalıpları biraz büyük benim kızım 17 aylık h&m de 21 numara giyiyor bebeğiniz ayakları tombul değilse 19 uygun gibi☺️
hayalimgercegim-0910 Adarenn hm sitesinde beden listesi var orda ayak kaç cm ise karşısında numara yazıyor. Ona göre bebeğinizin ayağını bildiğimiz cetvel ya mezura ile ölçüp bakabilirsiniz. Arada kalırsa da büyük olanı tercih edersiniz 2-3kat çorapla giydirirsiniz.
Aybarss_Mom Sibosunnannesi H&M’nin kıyafet bedenleri nasıl canım kışlık ceket alacağımda bebeğime şu an 4 aylık
Sibosunnannesi Aybarss_Mom 4-6 aylık olanı tercih edebilirsiniz genellikle kalıplar ya büyük yada tam☺️
Ela3306 Adarenn ben genellikle h&m alıyorum 11 ay 11 günlük 10 Kilo 20-21 giyiyor biraz kalıpları diğer bebek kıyafetlerine göre büyük
Nurrcem Adarenn hm kendi sitesinde ayak ölçüm tablosu paylaşmış ordan bakabilirsiniz baş parmaktan topuğa ölçüp kaç cm .. hm de herşey tam kalıp bir büyüğünü almayın büyük oluyor