gglsrnarslan Güzel anneler merhabalar bebeğime günde 2 kere mama veriyorum arkasından su vermem gerekir mi çay kaşığıyla kaynanama kalsa bir biberon su ver diyo 50 günlük çocuğa kafayı yedirecek 😀çay kaşığıyla vermeli miyim
esmerayes gglsrnarslan mamadan zaten suyunu aliyo o su vermenizs gerek yok sadece mamadan sonra dilinde mama kalmasin diye 1 cay kasigi verebilirsiniz onun disinda 6. ayda verilmesi gerekiyo su gereksiz yere vermeyin gereksiz su verilmesinhem emmesini hem istahini etkiler
eeda_ gglsrnarslan ben mamadan sonra bir iki çay kaşığı su verdim hep. Sadece anne sütüyle beslenseydi gerek yoktu ama mamadan sonra verdim. Meme+mama şeklinde besleniyor. Bazen mamadan sonra biraz daha emiyor o zaman vermiyorum. Doktorum o şekilde söylemişti.
Pamukdeniz gglsrnarslan mama alan her bebek kutlaka su da içmeli manada zararisiz derece de şeker içeriği var o yüzden mutlaka su verilmeli ihmal edilmemelidir.Annesi ayrıca şu refludende korur bebeğinizi.
gglsrnarslan eeda_ teşekkür ederim bizde meme + mama gidiyoruz dediğiniz gibi mamadan sonra bazen emiyor bende emmedği zaman bir çay kaşığı sadece ağzını ıslatayım o zaman 🌸
gglsrnarslan Pamukdeniz bir çay kaşığı meme+mama gidiyoruz o zaman mamadan sonra bir çay kaşığı veririm teşekkür ederim 🌸
Mars Bizde günde 2 kere mama içiyoruz. Doktorumuz 6.aya kadar suya gerek olmadığını mamanın da içinde su olduğunu ve ihtiyacı karşıladığını söyledi ben su vermedim