Perihanokutan Kızlar çamaşır deterjanını değiştirmek istiyorum. Bayadır alo kullanıyordum beyazları gri yaptı memnun kalmadım hiç😒 memnun kaldığınız bir marka var mı? Beyazlar için toz deterjan renkliler içinde sıvı deterjan düşünüyorum🤔
Mlscrn Perihanokutan beyazlar için omo toz deterjan kesinlikle al siyahlar için pervolun siyahı renklilerde ariel dağ esintisi kullanıyorum lekeleri güzel çıkartıyor ama koyu renklileri karıştırma renk açıyo sıvı olarak da pervol kullanmıştım önceden lekeleri çıkarmadı renklilerin omo denicem bidahakine sıvısını
Rabik42 Perihanokutan renklilere Ariel beyazlilara ABC kullanıyorum yumuşatıcı da bingo soft bebeğimin kokusu
Prenses_annesiiiii Perihanokutan boron renkli içün kullanıyorum, beyaz içinde ariel dag esintisi çok memnunum
Fatma_FLZ Perihanokutan ben ariel kullaniyorum beyazlarımı gri yaptı bide leke çıkartmıyor tam Eşimin yıllık izninde kayinvalidemde kaldık Persil kullanıyormuş kızımın çamaşırlarında çıkmayan kan damlası lekesi fln vardı valla çıkartmış Bende arielden Persile döneceğim tavsiye ederim
Mamickonunannesi Deterjan olarak bingo kullanıyorum hem renklilerde hemde beyazlarda gayet iyi yıkıyor ama kesinlikle yumuşatıcı olarak BİM’in bulut mavi olanını çok tavsiye ediyorum mükemmel bir kalıcılığı var