Aliyeeee Kızlar merhaba, benim için cok sorun degil allah vergisi allah yarattı oğlumun kulakları hafif dışarıya dönük. Şimdiye kadar hiç fark etmedim ben ama Bugün aileye gittik ordada kulakları hakkında band takın düzelir ilerde falan dediler varmı bilgisi olan duyan bilen ? 🙂 Kulakları düzelirmi band takarsak
CerenDeniz Aliyeeee Bir arkadaşım takmıştı bandana oğlu bebekken. İşe yaradı bence. Şuan 4 yaşında kulakları da gayet muntazam duruyor ☺️
Aliyeeee CerenDeniz bizimki yanağına doğru dönük yani kepçe şeklinde değilde kulağının yukardaki kısmı hafif kulağının içine doğru dönük bilmem anlatabildimmi 🙄
Aliyeeee CerenDeniz bizimki yanağına doğru dönük yani kepçe şeklinde değilde kulağının yukardaki kısmı hafif kulağının içine doğru dönük bilmem anlatabildimmi 🙄
CerenDeniz Hımm şimdi anladım. Bebeğiniz kaç aylık? Benim oğlumun da doğduğundan beri sizin anlattığınız gibiydi kulağı. Ben emzirirken elimle düzeltip o şekilde tutuyordum emzirme bitene kadar. Sonuçta kıkırdak yapı olduğu için düzelme ihtimali vardı o şekilde tuttukça ve düzeldi çok şükür. Şuan 4 aylık ve o problemi kalmadı.
CerenDeniz Aliyeeee Ben doğar doğmaz başlamıştım farkettiğim için. Siz şimdi başlayabilirsiniz. Sonuçta hala küçücük bebeğiniz o yüzden işe yarar diye düşünüyorum.