Drkgrss Kızlar bebeğim 45 günlük , 1,5 -2 saatte acıkıp uyanıyor bu süre ne zaman uzayacak kaç aylık olduğunda? Gündüz neyse de geceleri çok zor oluyor
Buse-4408 Drkgrss yani canını sıkmayayım ama bebeğim 7 ay 10 günlük dün gece sabaha kadar 2 saatte bir uyandı. Sabah uykusunda da yerine yatırdım iki kere kalkti. Bir saattir kucağımda uyuyo.Ayı büyüdükçe 5-6 saat uyuyacak diyenlere inanma ben inandım hayal kırıklığına uğradım. Şimdiden uykusuzluk çekeceğine alıştır kendini 🤷🏻♀️
Drkgrss Evlatkokusu28 ya kimisinin bebeği 3-4 saatte 1 uyanıyomuş o yüzden belki mama miktarını arttırırsam uyanma süresi de uzar belki dedim🙈🥰 o zaman 1,5 ay daha bekleriz napalım🥰 teşekkür ederim🌺
Nazlimom Drkgrss benim bebeğim de öyleydi iki aylık olduktan sonra gece aralıksız 4-5 saat uyumaya başladı. Ve artık sabahları daha geç uyanıyor
Drkgrss Nazlimom ay nolur benimkide öyle olsun dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻 2. Ayı bittikten sonra mı girdiğinde mi?
Nazlimom Drkgrss inşallah sizinde düzelir canım🙏 2. Aya girdik bı kaç gün sonra gözle görülür bi şekilde fark etti
Nazlimom Drkgrss hayır mamayı kestik çoktandır. Sadece meme emiyor gündüzleri pek uzun uyumuyor ama gece uykusu çok iyi maşallah. Akşam 10 dan sabah 9 a kadar uyuyor
Drkgrss Buse-4408 tek düne mi ait bu durumu? Yoksa genelde mi öyle bebeğiniz? Küçükkende mi uykusu hep böyleydi?
Buse-4408 Ayrıca her bebek ayrıdır. Uyuyan ağlamayan bebeklerle kıyaslarsan bebeğin de bunun tam tersi bir bebekse cidden uğraşmak çok zor bir hâl alıyor.
HiraDeniz 2.ayda duzelmisti benim bebegiminde uyku duzeni…gece 4 saat kadar uyumaya baslamisti.suan 4 aylik gece uykusu guzel ama gunduzleri en fazla yarim saat