Civcivimmm Mrym66 valla bu konuda bende merak ediyorum benimki çok içiyomuş gibi geliyo doyunca ağzını açmıyo ordan anlıyom ama henüz 2 haftalık 90 cc yada 100 cc içiyo genelde
Mom-Urz Mrym66 Mama kutusunun üzerinde aylarına göre kaç cc vermen gereken yazıyor ona göre vermeni öneririm.
NilsMomm Ben meme + mama olarak besliyordum sütüm yetmediği için.meme biraz emiyodu 30 CC de mama yapıyordum.benim kızım doyunca dudaklarını bukerdi öyle anlarsın doydugunu.her bebek farklı ölçüde icebiliyor
Eri Civcivimmm merhaba biberonla mı kaşıkla mı veriyorsunuz biberonsa hangi marka ben beni emmeyi bırakır diye çok korkuyorum biberondan
serdarkaran Oğlum tam bir aylık, devam sütü meme şeklinde gidiyoruz, hala her seferinde 60 cc mama yapıyorum yetiyor, aranmıyor. 90 yaptım 1-2 kez bitirmedi.
Pelin55 Yenidoğan bebeğin mide kapasitesi, ilk günlerde 5-7ml (Bir kiraz tanesi büyüklüğündedir). 3′üncü gün 20-25ml (Kabuklu ceviz büyüklüğündedir). Bir haftalıkken 45-60ml (Bir kayısı büyüklüğündedir). Bir aylıkken 80-150ml’ye (Yumurta büyüklüğünde) ulaşıyor.
Civcivimmm Eri biberonla veriyorum benimki zaten ilk 2 gün silikon memeyle zorla emdi meme ucum yok diye onuda emmek istemedi malesef biberonla veriyorum markası nuk