ervam1 yüz üstü yatmayı hiç SEVMEDİ kendi canlıyı olmuyo o yüzden bıraktı çabalamayız ama yürüteç köy destek ol yürüt haldir güldür yuruyo emeklemicekmi aceba nasıl öğrenecek yürümeyi bi yerden tutup kalkmiyo 🥴🥴 sizin bebekler nasil
Mom0870 ervam1 kafanıza takmanız için çok erken ❤️ Benim oğlum 9 ay 13 günlük ve son 15 gündür emekliyor sadece ☺️ Yürümek istemesi de oldukça normal
Mom0870 ervam1 Bakınız 9 ay 13 günlük bebeğim için bile uygulamamızın bilgilendirmesi bu şekilde; boşuna erkenden evham yapıyorsunuz fikrimce. Yürüme arkadaşı almak mantıklı elbette ama onun içinde şuan çok erken ❤️
Melinda101019 ervam1 yürütün ozaman ben yürüme arkadaşı almıştım pilsanın hem oyun masası oluyor hem yürümesine yardımcı oluyor 150 tl falandı
ervam1 Defnemm22 yurumez olurmu yürüteç köy koyboluyo evde bugün salonu karıştırmaya giymiş yemek koydugumda koyuyorum genelde babarı covid oldu uyuyodu yemek yapıyordum un alayim diye gittim geldim bi baktım çocuk yok salona girmiş dolapları durtukluyo açmak icin
Melinda101019 ervam1 Görsel atmayı bilmiyorum ama yürüme arkadaşım pilsan yazın hepsiburadada 139 tl hatta sanırım şuan 119 düşmüş sen atabilirsen ben bu derim
ervam1 Mom0870 biliyorum ama böyle olmuyo herşey koysam on3 doğru bi sıçrama hop kafa göz vuruyo bırakamıyorum düz yerde oturup ger yeri yastık oyuncakları önünde yemek koyucam çatalı dusurdum elimi yıkayın alain derken kitty bi ses öne doğru atlamış kafayı yine agladi kiyamiyorum
balmom Defnemm22 nöroloji ye götürdüm birkaç ay önce egg emg istedi çok şükür temiz çıktı bu ayda mr ı var inşallah oda temiz çıkar fizik tedaviye yönlendirdi oda ev egzersizi verdi tutunup kalkma ayakta durma bile yok sadece popo üstünde gidiyor
Defnemm22 balmom umarım oda temiz çıkar ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum birden fazla sorun varsa, bir sorun var demektir geç yürüyecek demekki bazı bebişler birazcık tembel oluyor😍yada cesaretleri olmuyor ❤️
balmom Defnemm22 ay inşallah kuzum valla çok kafayı taktım etrafımdaki yada instagram da takip ettim onlar bebeğimden 6 7 8 ay sonra doğanlar var bizden başka yürümeyen kalmadı