DerenAraz Hanımlar merhaba 2 aylık bebegim var geceleri kendiliğinden kalkmıyor sizce artık kendi uyanmasını mi beklemeliyim yoksa kendim kaldırıp emzirmeye devam mi ?
Yagizalpp DerenAraz benimde 2 aylikken kalkmiyordu hatta bi kere 12den sabah 5 kadar uyumusum oda uyanmamisti uyandigimda cok kotu hissettim ama dusunumce ac olunca uyanirdi heralde bi sure oyle gitti 3 4 saat uyanmiyordu bende dayanamayip alarm kurup veriyorum artik.
esrdrbs DerenAraz benim bebegim de sarilik vardi ve baya uzun sürdü bu yüzden iki saate bir emziriydm kendim uyandrdgm oluyodu ama bgunki halime bakınca keske evladımda sarılık olmasaydida kaldrmasaydm istemeyerek çocuğun düzenini baya bı bozmusm kalkmiyosa hicccc kaldrma
DerenAraz Yagizalpp bende alarm kuruyorum ama yeni dogan da 2 saat aralıklar ile diyorlar ya o yüzden hani yeni dogan değil artık kalkınca mi vermek gerek diye bi düşündüm
evlatkusum Hiç mi kalkmıyor gün içerisinde aktif emip doyuyo demekki ama yinede 4 5 saati geçmesin takip edip emzirin
DerenAraz evlatkusum ya genelde saat 12 den aşağı yatmadigim için o saatlerde uyumadan bi emziriyorum gece de alarm kuruyorum ama kendi acıkınca kalkar mi kalkmaz mi bilemedigim icin hani aç bırakmış gibi de hissetmek istemiyorum
Yagizalpp DerenAraz kilo alimi iyiyse artik kendine uyku düzeni yapiyordur. Benimminin normaldi kilo alimi doktorda aç olsa uyanir artik demişti. Ama yinede cok uzun saat dilimleri olmasin sonra hizli emip gaz yapar demişti. Ki gercekten de oyle oluyor uzun aclik sonrasi emince gaz artiyor.
DerenAraz esrdrbs bizde de anne sütüne bağlı bi sarılık var onun emzirmek ile geçmeyeceğini zamanla kendi atacağını söyledi doktor. Ben vicdanen hani aç minkaldi gibi düşünüyorum 🙂
Slvr DerenAraz bebeğin gündüz sık emiyorsa ve kilo alımı iyise uyandirma hiç ben yaptim düzeni bozuldu sürekli kalkıyor gece uyumaya bilmiyor
Bahargrbz Benmki de oyleydi aciksaydi kalkardi diyodum kendim mastit olfum oglan da az kilo almis sonuc olarak sütüm azaldi bence en fazla 2 yada 3 saatte bi emzir
N-nil DerenAraz canım dr osman gönülal var .youtube da izlersen çok faydası olur emzirmek için bi süre var ona bak kesin çünkü kendimiz uyamdirdigimizda büyüme geriliği olabiliyor
TinkyWinky Biz de 60 günlüğüz , doktorum kontrolde 5 kilo olmuş artık 3-4 saate bir emzir, uyurken uyandırma demişti acıkınca kendisi uyanır ister uyku kalitesini düşürme uykuda emmek kadar önemli kolay kolay kan şekeri düşmez demişti ☺️
TinkyWinky Esra3232 gündüz içinde söyledi .Sürekli sık sık emdikçe gaz oluşacak böyle bir kısır döngüye girecek o yüzden 3-4 saat emzir dedi .Bir de benim bebe 2500 kilo erken doğdu 2 aylık kilosu 4700 fazla kilo almış dedi ondan da sık sık emzirme dedi ☺️