Hzllust Yaklaşık 16 gün önce vakumla doğum yaptım bebeğimin kafasında şişlik var 2 aya kadar geçer dediler ama bu durumu yaşayan var mı? Vakumla çekilen yer şiş baya
Sedaahmet Hzllust bende ilk oğlumu vakumla doğum yaptim ama bizde şişlik yoktu. Sadece vakumla çektikleri yer kırmızı yara gibi olmuştu ama 1 aya düzelmişti o da. Şişlik olmadi bizde.
Birkucukeylulmeselesi Hzllust o nasıl bir doğum canım ilk defa duydum nerden çocuğu çekıyorlar merakımı maruz gör
Fatma8791 Birkucukeylulmeselesi eputüralli doğum yaptım ondan dolayı gelen sancıları hissetmeyince ıkınamadım mecburen karnıma bastırıp vakumla çekti
Fatma8791 Benim de vakumla oldu oğluman kafası ilk doğduğunda tuhaf bi şekilde şişkin ve sivriydi hatta çok korktum defalarca sordum doğum anında gecer dedi geçti çok şükür yatırırken dikkat edin bi sağa bi sola düZeliyor yani korkmayın
Birkucukeylulmeselesi Fatma8791 hiç duymadım canm bende epiduralli normal yaptım ama ebe yardımcı oldu karnım sertleşinde sancının geldiğini anladı ıkın dedi bende hissetmiyordum sancıları