Nejlazafer Merhaba kızlar..Pazar günü İstanbul’dan Antalya Tekirova ya tatile geldik kızım bugün hep ateşliydi yarın sabah çocuk doktoruna götürmek istiyorum..önerebileceginiz bu çevrede doktor varmı acaba?????
Eymenalpinannesi Uzaklığı ne kadar bilmiyorum ama Muratpaşa da Asv yaşam hastanesi Muzaffer Koçak çocuk doktoru
Songulguzel Tekirova Kumluca arası yakın Kumluca da Nusret parlaz var çok memnunum ona götürebilirsiniz isterseniz numarasını vereyim arayın Songül ben
Nejlazafer Cigdem07 uzak olduğu için gidemedik..çok ateşliydi önce kemer devlete gittik sonra özel e falan gittik..hem ateş hem isal..hava değişimi..her cocukta olabilirmis..4 gün oldu hala ateşli.. :( tatili yarıda bırakıp bugün donucez..
Cigdem07 Nejlazafer Çok dikkat edin kemer devlet hastanesinde çalışan tanıdık var orda korona varmış yani hastane kötüymüş elinizden geldiği kadarıyla siz halledin yada antalyadaki özel hastaneleri tercih edin ben kendim bile devlete gitmiyorum. Çok kötü diyorlar çok geçmiş olsun şimdiden 😔 çok dikkat edin
Nejlazafer Cigdem07 hadi yaaa..offf küçük çocukla tatile cikilmiyor vala..keşke gelmeseydim :( neyseki 2 saate cikicaz yola..
Cigdem07 Nejlazafer öyle gerçekten ben sürekli antalyada yaşadığım icin daha cocugumu denize sokmadım kendim bile gitmedim.. Hayırlı yolculuklar dilerim 🙏
Nejlazafer Cigdem07 çok teşekkür ederim..çocuğu en az 3-4yasina girene kadar sokmamak lazım denize..neyse artık tecrübe oldu diyelim..