Meltemgunturkun Oğlum 6 aylık uyurken kafası aşırı terliyor altına müslin seriyorum mama içmeye kalktıkça müslini değiştirip başka koyuyorum uyurken, uyanıkken bişeyi yok bi de mama içerken oluyor niye olabilir böyle bişey vitaminini aksatmıyorum hiç
Aybarsefeee Meltemgunturkun bu postu okumadan önce içimden söylemiştim bu cümleyi 😂 benimki de emerken terliyor efor sarf ediyor ya çok normal terlemesi 🌼
Ogullarinaasikanne Meltemgunturkun d vitamini ve tiroitlerine baktirin canım yani doktora soyleyin mutlaka
Meltemgunturkun Aysenurmiran bi yerde d vitamini eksikliği diye okudum ama vitaminini veriyorum güneşe çıkarıyorum ama doğduduğun beri böyle
Sedaahmet Meltemgunturkun bunun vitaminle alakasi oldugunu düşünmüyorum ben. Ben hic kullanmadim d vitamini. Daha geçen hafta 17,5 aylik oglumun kan degerlerini, felan hep ölçtürdüm. Sadece kanı biraz düşük dedi doktor. Diger vitaminler cok iyi dedi. Oglumda cok terler.
Prens0205 Meltemgunturkun benim oğlum 15 aylık hala öyle saçları sırılsıklam oluyor doktorumuz normal bir sıkıntı yok dedi
Emirhan_ Meltemgunturkun canm benm oğlumda ole resmen izi cikiyo çok sıcak danda terleye bilir serin olduğun termiyor arkadaşların dedikleri d vitamin eksikliğinde olabilir ben nutrigen bi vitamin kulanıyorum içeriği çok temiz paraben feln içermiyor eger ek gıdaya feln geçtiysen onu kullanabilirsin çok memnunum
Gossipgirl14 Meltemgunturkun bende d vitamini veriyorum ama sadece başla kalsa iyi vücudu komple terlıyor artık atlet degıstrmekten yoruldum. Bıde basının arkası sureklı sıcak ama atesi yok
Meltemgunturkun Gossipgirl14 evet benim oğlumda öyle bi de dediğiniz gibi sadece kafası değil ayakları da çok terliyor ve buz gibi bi de sürekli çorap giydiririm hiç çıkarmam
Ogullarinaasikanne Meltemgunturkun evet canim benim oglumda cok terliyor tiroitleri fazla calisiyormus doktorumuza söyleyince tiroit kaynakli dedi 😞
Ebrudefne- Meltemgunturkun benim kızımda emerken öyle beslenme sırasında öyle oluyor sanırım .. havalarda hala sıcak oda etken ..
Gossipgirl14 Meltemgunturkun benımkı sıcaga gelemiyor. Babasına cekmıs dıyorum o da durdugu yerde terler. Bıde oglum dogdu dogalı sıcagı sevmez bulunduğumuz yerde kavurucu sıcaklıkta. Ben sıcaga baglıyorum bu kadar telemesını
BKumsal Meltemgunturkun O benim kizimda da oluyor. Acaba biberon deliği mi yetmiyor ona diye düşündürüyor. Ama meme emerken de acayip terliyor kafası.
Husssnna Meltemgunturkun benim kız çabuk çabuk emdiği için yoruluyor cidden. Geceleri sakin emdiğinde o kadar terlemiyor. Havalarda sıcak zaten onun da etkisi vardır
AnneAnne1 Meltemgunturkun benim oğlum da öyleydi ama sadece kafası terliyordu. Saçlarını kestirdik şimdi baya uzadı ama hala öyle terlemiyor. Yastık su icinde kalıyordu