Mom0791 Kayracnm 3 gündür bendede bi üşüme titreme burın akıntısı eklem agrısı var kivirüsmi gripmi anlayamıyorumkı
Kayracnm Cerenaslan canım hafif göçük tarzı bazen öksürük vücut agrusı üşüme titreme ateşim suan 37 belirti sadece bende var evde
Papatyaaacaa Evet canım bende pozitifm ve sadece boğaz ağrısıyla geldi ben grip sandım hafife alma maskeyle dolas
Cerenaslan Kayracnm Yani benim kuzenim çok kötüydü geçen hafta boğaz ağrısı,öksürük,nefes darlığı,ateş,halsizlik hepsi vardı test negatif çıktı. Yani havalardan dolayı normal hastalıkta olabilir. Yine de bilemeyiz tabiki siz bi test yaptırın içiniz rahatlasın
Mom0791 Kayracnm acıkcası gıtmye korkuyorum ben yurtdısındayım bebegımı bnden alırlar dıye almadalar bıle kımsem yok benegıme bakacak
Kayracnm Mom0791 yanında kalıyor burda canım mecbur olunursa Allah korusun daha ilerlemeden bilmek daha iyi diye düşünüyorum ben
Anne_6 Belirtiler devamlı mi oluyor yoksa bir gün olup bir gün olmuyor mu. ben de bir gün karın ağrısı ve mide bulantısı oldu. Ertesi gün bunlar geçti ishal başladı. 3. Gün hepsi geçti. Şüphelenmeli miyim.