Mom3 Aşırı baş ağrım var sürekli parol almak istemiyorum belli bir süre sonra alışkanlık yapıyor ne önerebilirsiniz 😔😔 teşekkür ederim 🙏🏻
elizabeth Mom3 nane yağı yada at kestanesi kremi ağrıyan yerine sür biraz yakar ama acayip iyi gelir migrenim var hamileyken hep onları kullanıyordum
Agzoro Mom3 yüksek ihtimal. Susuzluk baş ağrısı yapar çünkü ben ne zaman su içmesem başım ağrır aa bugün pek su içmedim diyorum 😃 Bi dene inşallah faydasını görürsün 🙏
Deletedmom_12 Mom3 Bol su için viks varsa alniniza şakaklariniza sürün ve bir tülbenti alniniza bandana gibi sıkıca bağlayın bu tülbent bağlamak peygamberimizin(s.a.v) sünnetidir her seferinde yaparım ve iyi gelir inşallah sizede faydası olur
BanniCici Mom3 benim migrenim var sık sık baş ağrısı yaşıyorum parol da bir işe yaramıyor ben sıcak bi duş alıyorum rahatlatıyor tamamen geçirmese de şiddetini azaltıyor 😊 Türk kahvesi de iyi geliyor diye duymuştum
Dogavesultan Mom3 ayaklarınızı soğuk suyla yıkayın kan dolaşımını hızlandırır baş ağrınız geçer ben hep öyle yaparım umarım sizede iyi gelir
Elifinannesi101019 Mom3 hamileyken sık sık ağrırdı sade neskafe yahut yoğun kahve aromali neskafe icerek dinerdi