kggamze Bebeğim 8 aylık. Diş çıkarmaya çalışıyoruz. İki gündür 38 buçuğa kadar çıkıp çıkıp iniyor ateşi. Aynı durumu yaşayan var mı? Öneriniz nedir?
esrdrbs kggamze benim bebeğimde çok zor cikariyo disi her disinde hastanedeyz ateşlenmesi normal ateş düşürücü veriyrm üç dört saate bir
Bsecill kggamze eczaneden alacağınız limon yağı ile bebeğinizin topuklarını ovun ateşi düşürmeye yardımcı olur 38,5 ve üzeri ateş sayılır bebeklerde 38,5 görmeden ilaç vermeyin sık sık takip edin yükselmeye başladığında ılık duş iyi gelecektir. Geçmiş olsun
Bsecill esrdrbs olabilir tabi doktorumuz bize limon yağı demişti çok şükür denemek için henüz sebebimiz olmadı inşallah olmaz
Balcicek Bizimde 2 gündür 38.5 altına hiç dusmuyordu atesi bugün götürdük enfeksiyon çıktı kanda azi dişlerimizide çıkarıyoruz ama disten değilmis dusmeyen ve 38 üstüne çıkan ates disten olmuyormuş doktorumuz öyle söyledi bugün antibiyotik verdi onu kullanacağız
kggamze Balcicek ben de muayeneye götürdüm dişten demişti ama şimdi iyice endişelenmeye başladım o halde tekrardan götüreyim teşekkür ederim
Durum_m kggamze dişte ateş o kadar yükselmez kafa sıcaklığı olabilir sadece. Başka bir şey olmadığından emin misin
Durum_m kggamze doktorlar topu dişe atmaya bayılırlar zaten. Diş için de tetagil granülü kesinlikle tavsiye ederim hiçbir zararı yok