Sumeyyeabic Elmus yaa çok sevindim senin adina maslalah bnm oğlumda 5 ay 8 günlük alt damagi beyaz beyaz olmuş bakalım ne zqmqn çıkarsa darısı basimixa☺☺
Sari2186 6 aylıgız 4 dişi cıktı ıkısı 4 aylıkken coktı ınan bende nasıl mutluyum😅😅😅 yalnız alt dısler cıktı ust dısler degıl ust dıslerın yanındakıler cıktı bır komik duruyor oglum😅 wampır gbı😅
Elmus Sari2186 oy maşallah yerim onu ya ne tatlıdır şimdi darısı başımıza inş canım😍bende çok mutluyum bakalım bizim diğerleri nasıl çıkıcak😍🙈
Derinsum Elmus benim kizimda şuan huzursuzluk var mama yiyor aynı kizimda yemek istemiyor dış belirtileri galiba.insallah canım
Sevde123 Benim kizim in da 5 ay 10 günlükken alt dişi çıktı ama sanırım çıkmadığı zaman daha iyiydi iki göğsümde smdiden yara 🤦♀️ ısırıyor ve hep delindi 😢
Happybaby Elmus maşallah darısı oğluma 2 aydır diş belirtileriyle cebellesiyoruz 2 gündür ateş de dahil ne zormus ya
Elmus Happybaby Allah yardım etsin canım inş bian önce cıkartırda cocukta rahatlar sende rahatlarsın🤲🏻
pasaninannesi Elmus ayyy darısı başımıza canımmmm 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Kaç aydır salyası var kaşınıyor henüz gelmedi diş :) beş aylığız bizde 🤗