Edabahar 1 buçuk aylık bebegim var çok huysuz bu fitili kullansam iyi olurmu kullanan arkadaslar varmı ?
Ozgebrar2019 Edabahar Ateşi falan yoksa neden veriyorsunuz ki. O dönemlerde her bebek huysuzdur çünkü gazı vardır. O fitilde gazına iyi gelmez 🤷♀️
Tuba Edabahar Ateşi yoksa kullanmayın. Benim oğlumda 1 aylık ve çok huzursuz. Muhtemelen 5 hafta atağından geçiyorlar veya gaz’dan rahatsız oluyorlar🤷🏼♀️
Edabahar Ozgebrar2019 ne yapmam lazm peki ne zamana kdr sürcek böyle aglamaktan helak oluyo üzülüyorum 😟
BusraG Ozgebrar2019 tam aksine. Ben kullandım aşırı gazlı durumlarda. Pırt pırt çıkarttı. Hem rahatlattı, uyumasını sağladı. Mecburluktan kullandım. Normalde ateşi yoksa verilmez.
BusraG Edabahar ben kullandım. Ama kaç aylıkken başladık bilmiyorum. Şu an 3 aylığız. Kolikti benim bebeğim de. Hiç durduramadığım zamanlarda kullandım. Arka arkaya iki gün vermedim. Haftada 1 veya 2 sefer verdim. Aradan bir kaç gün geçti. Eğer gazı azsa vermeyin. Çoktu bizim. Başka türlü rahatlamıyordu. Çok şükür 2bucuk aya yakın yendik kolikliği. Allah sabır versin
Ozgebrar2019 Edabahar Belki bebeğiniz kolik falandır. İsterseniz bi doktora gösterin. Ama kolikse bile bi kaç ay bu ağlamalar devam eder sabretmeniz gerek 😕 Annelik zor 😪
Durumoms Edabahar benim kızım 2 aylıkken hiç durmuyordu çok çok gazı vardı 3 gece nerdeyse uyumadığını bilirim hatta sürekli ağlıyordu doktora götrdük fitilin çeyreğini ver rahatlasın az uyusun sende uyı dinlen demişti ama bunu bi kerelğine diyorum başka bi zaman yapma demişti
hyASK Kızım 3yaşında aşırı kullanımda ateşi 38ken vermiştim doktor tepki göstermişti hemen ilk aşamada çok riskli fitil kullanımı diye.. Ateş düşürücü şuruplar bir fayda saglamazsa kullanılmalıymış.. Bence 1 aylık çocuga hiç kullanmamalısınız..
efeadem04 BusraG ben bir aylıkken kızıma verdim çok da güzel uyuyor arada huzursuz olduğunda veriyorum bence iki hafta yada haftada iki ayırıp vereblrsn fitil ağrı kesici soguj algınlığına ve ateşi varsa düşmesi için hem annelerimiz bizi fitille büyütmüş 😀
Edabahar BusraG kolik bi bebek sizinki kısa sürmüs insallahh bi an önce bizde atlatrız çünkü çok tükeniyorum zorlanıyorum 😟
BuseveMinigi Edabahar paranox s kullanılır bebeklerde. Ayrıca çok çok çok ateş halinde kullanın diyor doktorlar.
Edabahar efeadem04 aynen novalgin diye bi fitil varms sürekli size yapardm diyo o fitilde suan piyasada yokmus 😊
Edabahar Anlamadmki bu eczacı bize neden bunu verdi o zmn üstelik söyledimde ateşi yok sdc huysuzlugu var dedim yani 🙄
efeadem04 Hatta anason bitkisini bile bir çay kaşığı verlioyomuş onun da faydalarını araştrn oda çok iyi birebir gazını çıkarıp uyutuyor ve çok iştahlı oluyolar