Birkucukumut Caanım anneler bu konuda okadar muzdarıbım kı artık oyuncaklarından sıkıldıgı ıcın televızyona reklamlara dustu bende oyuncak almaya karar verdım ama ne alacagımı bılemedım 11 12 aylık erkek bebegı ne ıle oynar
Misskokulum Birkucukumut valla oyuncaklar biz de pek ise yaramıyor süpürge makinesi ile oynuyor genelde ya da mutfak dolaplarını evdeki diğer dolapları komple asagi dokuyor bolca karıştırıyor🥴😬
Yegino Birkucukumut bizim oyuncaklarla hiç işimiz yok 😕 başka türlü de oynatamıyorum ilgisini mi çekmiyo ne anlayamadım çok hareketli tam bi şeyler yapıcaz hooop gidiyo başka yere. Bi biz mi böyleyiz ben mi yetersizim bilmiyorum 🤷♀️
Kereminannesiii Birkucukumut mutfakta ne kadar çekmece varsa kap kacak varsa hepsiyle oynuyor oyuncakları hariç 😄
Birkucukumut CrnAsl canım bende oynuyorum onunla zıncır halkalarınınoyıncak kutusuna atmayı oynuyoruz bazan su sısesı ıle oynıyoruz (sıseye eeeee dıyoruz bırlıkte ) sonra bır tepsıye bant yapıstırdım ustıne oyuncakları dızdım onları cekmece oynuyoruz muzık acıp oynuyoruz toplarla oynuyoruz vs vs ama yok
Birkucukumut Misskokulum bızımkı daha yurumuyo cok sukur 😂😂 ama ben mutfakta ıs yaparken suzgec kasık fılan verıyorum elıne oynasın dıye sadece 5 dakıka sonra yıne baslıo aglamaya
Birkucukumut Yegino benim bebegım bıraz agır kanlı derler ya oyle yenı yenı koltuga yaslanıyor orda oynuyor ordada hareket yok oturkende onune koyuyorum ama cabuk sıkılıo dikkatını cekmıyor bazen ama sabırla gosterıyırum oynamaya calısıyorum suan sese dıkkat oldugu ıcın tv ızlemek istio cok izin vermıorum ama yapacagum bısı kalmıo bazan
Birkucukumut Kereminannesiii bızde sandalye ayagına taktı bu ara ama hayır deyınce yapmıyor 😂 korkuyorum ceker dıye elıne suzgu fılan verıorum ama bılemedım ne ıke oynasak
Kereminannesiii Birkucukumut evet küçük taburelerde yürümeye çalışıyor ittirip onları ne oyuncak almakta boş gibi şuanlık 😆
_Zeynep_bebek Birkucukumut bizimde öyle tam bir reklam delisi oldu Turkcell reklemı çıkınca izliyor tv kapatınca kıyamet koptu oyuncaklarıyla nasıl oynayacagını gösterıyorum attı yapıyoruz
Birkucukumut _Zeynep_bebek bızde oyleyız mutfakta sureklı kucak ıstıo oturtunca basıyır baglıgı ne yapıcam bılmıorum
zeynepalp Elektrik süpürgesi, kumanda, mutfaktaki süZgeçler kepçe vs. Ablasının bebekleriyle konuşur😂 Canı isterse bazen de araba sürer.🥰
Mirayse Birkucukumut benm kızı. En cok tv kumandasıyla oynardı oaylarda birde fisherprice in köpekçiği var peluş onu. Ortasındaki kalbe uzun süre basınca köpekçikteki tüm rakıları söylüyor sırayla tekrar tekrar basmaya gerek yok 5dk onu dinlerdi susunca ağlardı
Birkucukumut Kereminannesiii banada oyle gelıyır ama bıseylerle oylanması lazım kı ısım bıtsın bende onunla oynayım😂
UzaydakiOksijen Birkucukumut vallahi ben şunu anladım çocuklar oyuncaktan çok ilgi istiyorlar çünkü bizim inanamayacağınız kadar oyuncağımız var hem elektronik hem ışıklı müzikli hem çok hediye geldi ben de çok aldım zamanında ama şu an unutması için hepsini kaldırdım topladım çünkü hiç birisinin yüzüne bakmıyor. Ben de montesorri etkinlikleri yapmaya karar verdim işte bir yerleri bantlıyorum top yapıştırıyorum kutuların üstünü deliyorum çubuk takma yapıyorum su dolu kaplar dolduruyorum işte orada oyuncakları yüzdürmesini sağlıyorum falan. Kitaplar aldım etkinlikler için şu adım adım setlerinden. İnanın oyuncaktan daha çok dikkatini çekti. 11 ay 23 günlük
Birkucukumut UzaydakiOksijen anladım canım benım bebek etkınlıktek de sıkılıo bende denedım mıntesory etkınlıklerını ama yok su oyununuda buyuk legendekı suyu alıp pat dokuyo yere kac defa gosterdım😂 bıde ben sıkılırım onu bekleyemem aman ogrenecek dıye
Vinividiviciii Birkucukumut Mesela ben bugün çift taraflı bantı peteğe yapıştırdım üzerinedir içmişlerdi yapıştırdım.Şönilin bi ucu dışarda kolay çekmesi için.Yarında ayağına koli bandı geçirip ponpon takmayı düşünüyorum 😂