Edakk Kızlar merhaba iyi akşamlar ‘ kundak büyük kurtarıcım geceleri ve çoğu uykusunda sadece kollarını sarcaj şekilde bol bırakarak kundaklıyorum siz ne zamana kadar kundakladınız kundaksız nasıl alıştıracam 🤷♀️
Busu Edakk merhaba 19 günlük olduk biz de sadece geceleri kundaklıyorum çok sıçrıyor diye devam edin zarar gelmez 😊 en azından 2. Ayına kadar
MasalMomy Edakk 2 ay 15 günlük kızım hala sıkı olmasa da kundaklıyorum çünkü sıçrıyor ve uyanıyor aksine geceleri hiç sarmıyorum Hiç sıçramıyor gece yakında gündüz de sarmam heralde 😁
Edakk Busrammesut bende öyle ayaklar serbest bende biraz devam edilen günkü elleriyle kendini yoluyo resmen
Aslii123 Ay ben kızıma kıyamıyordum ya kollarını bağlarken çok üzülüyordum yarim kundak yapıyordum o yüzden çok sıkmıyordum açıkçası..kızımda zaten hiç sevmedi her defasında kollarını çıkarmaya çalışıyordu
miran9595 Edakk ay sormayın üç ay 14gunluguz kundak olmasa bebeğim uyumuyo iki gün kundaksiz uyutmaya çalıştım anam hiç uyumadi elleri sürekli kıpır kıpır tekrar kundak yaptım nasıl alistiircam kundaksiz uyutmaya gündüzde gecede kundakli uyuyo 🤦