minnakmommy 4 ay 6 günlük bebeğim 125 cc mama verdim gazını çıkarmak için kaldırdım Çeşme gibi aşırı fazla şekilde kustu uyutmam gerek onu şuan ama midesindeki herşeyi attı napabilirim aç mıdır şimdi bişi vermem gerekiyor mu yoksa bu şekilde mi yatırayım
Giraysmom20 minnakmommy uyuyorsa uyutun ara ara benim oğlumda yapıyordu doktor fazlasını kusuyor demişti
minnakmommy Giraysmom20 peki aç değil midir yani uykusu var şuan ilaçlarımızda vermem gerek antibiyotik verecem midesi boş zararı olmaz kı
Giraysmom20 minnakmommy istiyorsanız bir beş dk kadar emzirin sonra ilaçlarını verip uyutun 😊 içiniz rahat etsin
Giraysmom20 minnakmommy ben doktora sorduğumda kusması yediğinin fazlasını atıyor ondan dedi o yğzden kustuktan sonra en az bir saat emzirmiyordum oda istemiyordu ama siz ilaç verecekmişsiniz o yğzden yanlış birşey söylemek istemem 😔
minnakmommy Deletedmom337 her gece uyumadan 100 cc 125 cc yada 150 cc veriyorum ilk kez böyle oldu yani
Deletedmom337 minnakmommy fazla içmiss gibi duruyor 10 cc bile az durmasin fazlasiyla kusturur tika basa dolduysa az yesin sik yesin cok yemesin karnj siser gazi cikartmak isterken kusar oyuzden şuan nasil halsizlik aglama bir sikinti varmi