EsraAydn 1.5 yaşında oğlum var çok şükür ağır başlı İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde çocuğuna bakıcı arayan var ise oğlumla yaşıt olursa çok iyi olur çocuk bakmak istiyorum eğer siz veya çevrenizde böyle biri var ise yardımcı olabilir misiniz
deryata EsraAydn merhaba. daha önceden böyle bir tecrübeniz var mı. haftada 6 gün mü 5 gün mü çalışabilirsiniz. kendi evinizde mi bakmayı planlıyorsunuz ve düşündüğünüz bir ücret var mı. 😉
EsraAydn deryata merhaba tecrübem yok ama çocuklarla aram çok iyidir onlarla faaliyet geliştirici etkinlikler yapmaktan çok hoşlanırım eğer böyle bir düşünceniz varsa gelip bizzat kendi evimde incelemenizi isterim 😊 evet kendi evimde bakmak istiyorum hem oğlumla arkadaş olurlar hemde evde bir melek daha olur inşallah 😊
EsraAydn deryata 14 yaşında bir kız kardeşim var bizimle yaşıyor onunda çocuklarla arası çok iyidir birlikte bakacağız 😊
EsraAydn Aysen58 ücret konusunda bir bilgim yok hanımefendi piyasayı bilmiyorum ama istediğim şu oğlum kendi yaşıtlarını çok seviyor çok güzel oynuyor benimde aram çocuklarla çok iyidir kız kardeşimle birlikte böyle düşündük böyle uygun gördük 😊