Yummymummy Bugün 5 aylık olduk. Kızım her ay, tam ayını doldurunca huy değiştiriyo, ama hiç şaşmıyo tam 4 ay tam 5 ay, 5+1 değil tam 5 😀 Sizde durumlar nedir, neler gözlemliyosunuz bebeğinizde, nelere dikkat edelim bu ayda?
bircocukannesiomom Yummymummy üstte kalsın (bizim kız da 5 gün sonra 5 aylık olcak inşallah). Bende merak ediyorum 🥰
Giraysmom20 Yummymummy biz beşinci aya girdiğimiz gün tüm uyku düzenimizi kaybettik çok kötü bir uyku serüvenine başladık umarım yaşamazsınız onun dışında inanılmaz oyuncu güleç ve şapşal bir bebe oldu 😍 sürekli oyun oynasın ve kollarından tutulup adım atsın istiyor koltuğun kenarına ayaklarının üzerinde basıp tutunsun istiyor topaç gibi dönerek bütün evi geziyor 😂 hepsine bu ay başında kavuştuk allah şimdiden kolaylık versin inşallah
Fhisneli Yummymummy biz 5 ay 10 günlüğüz ve gece uykularımız uzadı bnun dışında canı istediği zaman emio dikkati çok çabuk dağılıo ve çok çığlık atıoruz biz😂
Bgmyzc Yummymummy bizde tam 2 gün sonra 5 aylık olacagiz bı kaç gündür istiyor ki hep yanında olayım o oyun oynasa da yanında oturayım odadan çıkınca çığlığı basıyor bağırıyor gitmezsemde ağlıyor git gide daha şeker oluyor 🤤🤤
Canireem bircocukannesiomom aynı anda bende 5 aylık anneleriyle ilgili post açtım resmen😅 ayyy bizim de öyle huy değiştire değiştire büyüyoruz 5 ay 16 günlüğüz
bircocukannesiomom Canireem valla mı kız 😂 ben bişey farkettim bugün aylar var bitek 5 aylık postlari yok ben bulamadım 😂 bunlar bir ilk sanırım
Yummymummy Giraysmom20 mük3mmel bi uyku düzenimiz yoktu zaten 😀 2 saatten bir uykusu gelir maksimum yarım saat 1 saat arası uyurdu bugün saatlerce uyumadı hep ilgileniyim istedi, az önce uyuttum bakalım kaç saat uyuyacak. Olan düzen de gitti. Bi de emerek uyuyo 🤦🏼
Giraysmom20 Yummymummy valla emerek ayakta pışpış patpat hiçbir yöntem bana mısın demiyor saatlerce ağlıyor gözlerini kaşıyor en son yorgun düşüp uyuyor 😭
Poyraz020116 Yummymummy bizde bugün tam 5 aylık olduk. Çok sevimli oluyor hep kahkaha atıyor birşeylerle oynamak istiyor
zeynepgokce1 Bizde 5 ay 10 gunluguz uzanamadigi oyuncaga bakip ses cikariyor istemedigi birsey olunca bagirip agliyor surekli oyun istiyor bu aralar uykuya direniyor emerken dikkati cabuk dagiliyor ama her gecen gun daha bi akilli ve tatli geliyor gozume yeni seyler ogrenme hevesinde ☺