Canireem Kızlar benim bebeğim çok sık uyanıyor. Sizin de öyle mi gece kaç kere emmeli sizce. Mesela benim 9 da yatıyor 12.30da uyanıyor sonra 3.30sonra 5.30 en son 7 de uyanıyor tamamen bazen bu uyanma beşi buluyor normal mi
Giraysmom20 Canireem sanırım bu aydan itibaren en fazla üç kere falan uyanması gerekiyormuş ama benimki zaten koynumda yattığı için pek uyanmıyor
iki_prens_annesi_ Canireem 5 bucuk aylik 2 3 saatte bi kalkar bazen saat basi bazen 15 dakika sonra kalkiyo yani her kalktiginda memeye temas etmezse uykusu kaciyo dalamiyo doymak icin degilde dalmak icin her uyandiginda veriyorum ben
Didemkanarya37 Canireem aynı bizde öyleyiz bazen emmeyi bırakıp ağlıyor asla uyumuyor uykusu olmasına rağmen ağlaya ağlaya anca uyuyor ne yapacağımı şaşırdım 3 de kalktı mesela 5 de anca uyudu zar zor
Canireem Giraysmom20 ya benim çok uyanıyor her seferinde emmek istiyor emerek geri uyuyor nasıl olacak bilmiyorum ya
Canireem Giraysmom20 bizim gündüz yine uyuyıor çok şükür 😓 Allah herkese kolaylık versin inşallah yaa
Yummymummy Biz de bu ara böyleyiz. 1 aylıkken 1 kere uyanıyodu 5 aylığız dediğin gibiyix. Hatta sabah 6 dan sonra 9 a kadar saat başı uyanıyo nerdeyse 😒 anlamadım neden
Canireem Yummymummy Ben hiç uyutamıyorum 6dan sonra çok nadir😩😩 gündüz uykusu ise günde 3 kere oluyor bir öğleden önce 2 öğleden sonra ama kısacıklar 😞
Canireem Balbocegi bazen benim de öyle oluyor ama çoğunlukla 3 5 arası benim yeğenim var kızımla aynı o saatlerce uyuyor hiç uyanmadan öyle özeniyorum ki
Canireem iki_prens_annesi_ iki_prens_annesi_ aynı demek ki bu aylar ark dönemi içindeyiz bir de belki o d etkiliyordur uzun süre uyuyan çocuklardan değil bizimkiler maalesef😩
Balbocegi Canireem ahh keşke öyle olsa tüm bebekler. Fakat benim çocuklarım zor çocuk oluyor. İlkim de çok zordu. Bu fındıkta 😏
Canireem Didemkanarya37 evet işte bizim de böyle oluyor bazen sanki gündüzmüş gibi uyanıyor spa uyumuyor bir daha ne zamana uykusu gelirse peeişn olduk yaa