Fatmanurturayy Hanimlar tam emin degilim ama buyuk abdestimi yaptigim yerde mercimek tanesi kadar bi et sarkmiş ve oyle canimi yakiyo ki anlatamam bi pandemiden dolayida hemde muanesinden dolayi hastaneye gidemiyrm ayni durumu yasayip biseyde care bulan varmı
89Kbr Fatmanurturayy eczaneden krem alabilirsiniz.. özür dileyerek söylüyorum krem sürdüğünüz zaman elinizle içeri doğru ittirin memeyi..
Deletedmom418 Fatmanurturayy bi krem var makattan kullanıyor içine sıkıyosun adını hatırlayamıyorum ama sorayım bi. Bana iyi gelmişti
Defne_cicegim Fatmanurturayy procto-gyvenol krem ve anestol krem ikisini karıştırarak sürün anestol uyuşturur çok geçmiş olsun eczanede çalışıyorum buarada
Bill Fatmanurturayy gece yatmadan once bi pamugu saf zeytinyagina bandir ve ustune koy. Sabaha kadar kalsin. Benimde dogumdan sonra cikti baya iyi geldi. Ben bi hafta kadar yaptim. Gecene kadar yapın Insalllah gorursunuz faydasını
89Kbr Fatmanurturayy yasak değil mi isim vermek? Değilse yazarım tabii.. aynı sorunu sezaryen olmama rağmen bende yaşadım şükür kurtuldum
Fatmanurturayy Deletedmom418 eczaci daflon diye bi hap vermis ama 3 gundur atiyorum hic fayda etmedi gibi
Sesem Fatmanurturayy normal doğumdan kaynaklıysa aynı durumda bendede vardı inanılmaz rahatlattı günde 3 kere zaten makat girişli ucu ben faydasını inanılmaz gördüm.
Fatmanurturayy 89Kbr benimde normal dogumdan sonra oldu ama kendiginden kisa surede gecmisti simdiki nerdeyse 1 ayı bulucak hic hafifleme yok kanama falan yok ama aci ve agri cok fazla
Fatmanurturayy Sesem evet dogumdan sonra oldu ve gecmisti simdi tekrar bidaha tekrarladi amaa bu hafiflemiyor
Fatmanurturayy Bill birde orasi cok kizarik sanki kesik atilmis gibi hic bu kadar olmazdi dogumdan snra oldu kendisi gecmisti
Bill Fatmanurturayy yani ben okadar ayrintili goremedim ama hemoroidin kendisi kızarık zaten belki odur gordugunuz. Kabiz olduysaniz o tekrarlatmis olabilir.
Gizemabc Fatmanurturayy Makat catlagi da olabilir. Ayni sorunu yasadim. Hemoroid sandim. kaniyordu da. Hemen haftasi olmadan genel cerahi bolumune gittim. Fitil ve krem kullandim. Cok sukur gecti. Utanip sıkılıp bekleseniz belki ilerler. İlerisi tedavisi kotu. Bence gorurun
Fatmanurturayy Gizemabc bende kanama yok ama kenar kismi sanki cizilmis gini kizarik bide cok yanma ve sizi var