Minnokkunannesi TYE philips avent ultra soft 👌🏻 çok araştırıp almıştım. Gerçekten de anında tuttu. Ama gecikmişsiniz emzik için
Dilara5555 TYE Bende bugün internetten sipariş ettim 1 aylık bebeğim emzik kabul etmiyordu Philips ultra air emziğin aldım çok şükür aldı emiyor onu
Medusafer TYE ben ilk doğduğunda avent ultra air denedim ve tuttu iki haftadır da hem ultra air hem ultra soft kullanıyorum ikisini de seviyor
Hhilal2310 Ben ilk doğdugundan beri damaklı kullanıyorum onu daha iyi kavrıyo bebek diğerini denemedim ama kötü olucagını sanmıyorum bebekten bebeğe değişir ikisini de alıp dene bence hangisini alırsa öyle devam edersin
Oykusunannesi Philips aventin emziklerini tavsiye ederim bebeğim diğerlerini istemedi sadece philipse alıştı
TYE Minnokkunannesi aslımda avent aldım var evde denmedim hiç tutar mı diye😊 emzik cene yapısını bozuyor sıye bekledık hatta 3 aya kadar bekleyecektim ama çok zorlanıyorum böyle kavuçuk damaklı aldım onu tutuyor suanda ama işte dogrı ne onu bilemedim 🤷♀️ ondan sorayım bi dedim
Esenazra TYE ben ilk damaksız almışım bilmeden hiçbir türlü tutmamıştı sonra kuzenim damaklı almış birde onu deneyim dedim tuttu. Damaklı al bence