Mirayinannesi__ Merhaba arkadaslar 3 aylik kizim 2 defadir yem yesil yapiyor kakasini daha once baska mama veriyorduk simdi mamayi deyistik o yuzden ola bilirmi acaba lutfen yardimci olun🤲
Seymagngr Mirayinannesi__ merhaba. Aynı şeyleri bizde yaşadık. Malesef ki gazdan oluyormuş yeşil kaka. Doktorum böyle söylemişti. Ve mama tabiki bunu etkiliyor 😔 muhtemel mamadan dolayıdır. Mama değiştirmeniz gerekebilir
Gizemir Mirayinannesi__ canım benim bebeğimde bazen yapıyordu dr dikkat et soğuktan olabilir dedi ve takip ettim ne zaman dışarı çıksak ilk gün kına gibi yem yeşil bir renkte yaptı ve 2 güne takip hep yeşilimsi oluyordu soğuk aldığı için de olabilirmiş.
Fazilettt Mirayinannesi__ bnm oğlumda öyle yapıyor koyu yeşil mamasını değiştirdim düzeldi sma kullanıyordum Bebelac golda geçtim sarıya döndü rengi
Mirayinannesi__ Gizemir ya bende bilemiyorum o yuzden hem mamasini deyismistik hem disari cikmistik hangisi acaba
Hhaaa Mirayinannesi__ benimde 1aylik bebegim iki gundur yesil yapio aşı oldu acaba ondan mi anne sutu veriyorum
Zeyneb Benim doktorum normal ara ara yesil olur endoselenecek birsey yok dedi hic soguk almasiyla alakali birsey solemedi
Uraz16 Mirayinannesi__ bizim doktorumuz kan yoksa sorun olmayacağını söyledi, benimki 3 aylık yeşil hafif mukuslu yapıyo..