Merve123321 İzmirde yaşıyorum Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum ama devlet hastaneleri malum çok kötü durumda nerde yaptırabilirim
Serene Merve123321 Özel bir yer arıyorsanız kesinlikle İzmir Sünnet Kliniği’ni tavsiye ederim. Hem doktorları hem ortamı çok iyi, süper ilgililer ve tertemiz bir klinik. Biz orada yaptırdık, kime tavsiye ettiysek de çok memnun kaldı.
ertugrulbey19 Merhaba nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bursada yaşıyorum özel doruk hastanesinde yaptırdım 4 gün önce
Melminnn ertugrulbey19 merhaba bende Bursa İnegöl de yaşıyorum doktor tavsiyeniz bar mo acaba bir de ne kadarlıkken sünnet ettirdiniz
melek-timur ertugrulbey19 merhaba hangi dorukta acaba çekirge mı yıldırım mi birde doktorunuz kimdi ne kadara yaptırdınız bizde yaptırmayı düşünüyoruz doktor arayisindayiz
ertugrulbey19 Melminnn Merhaba. Yıldırım Dorukta Ünal Adıgüzel doktorumuz. Kendim de hemşireyim daha önceden Ünal beyin sünnet işlemlerinde yanında bulunmuştum. İyi bir hekim. 9 buçuk aylık oğlum. Daha küçükken yaptırmak çok çok daha iyi malesef ben yaptıramadım